ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Στα βήματα του Γ. Αντύπα, πρωτεργάτη του λαϊκού αθλητισμού

28-9-2014. Στιγμιότυπο από τον πρώτο εορτασμό της μνήμης του Γ. Αντύπα, στο Έλος της Αγυιάς.


Ο αείμνηστος Γιώργος Αντύπας.
Ο «Αντύπα Δρόμος», θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στις 7 το απόγευμα στην Πάτρα,  με διοργανωτή το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών και τη Λέσχη Φαέθων.
Ο «Αντύπα Δρόμος» είναι αφιερωμένος στη μνήμη του πρωτεργάτη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης μας Γιώργου Αντύπα και πλέον έχει καθιερωθεί μεταξύ των ανθρώπων που δρομικού κινήματος της περιοχής, αλλά και γενικότερα της τοπικής κοινωνίας, καθώς κάθε χρόνο η συμμετοχή είναι όλο και μεγαλύτερη.
Και φέτος θα διεξαχθούν αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων, οικογενειακό περπάτημα και ποδηλατάδα, στην ίδια διαδρομή με την περσινή, με φόντο το μαγευτικό τοπίο της παραθαλάσσιας ζώνης.
Όπως κάθε χρόνο, η συμμετοχή στον «Αντύπα Δρόμο» είναι δωρεάν και δεν υπάρχει χρονικό όριο.
Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν από την Οργανωτική Επιτροπή οι λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: