ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάτρας ευχαριστεί




«Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΠ αισθάνεται  την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους  και ιδιαίτερα όσους  είχαν την ευθύνη για την παραγωγή  και διαχείριση του νερού στο διάστημα  που επεκράτησαν  και στην πόλη μας  συνθήκες καύσωνα.


Με αίσθημα  ευθύνης απέναντι τους συμπολίτες μας,  με την μοναδική εμπειρία που διαθέτουν και την αξιοποίηση  των έργων διαχείρισης  που κατασκευάστηκαν από τη ΔΕΥΑΠ  στην διετία 2015-2016 αντιμετωπίσθηκε αποτελεσματικά η μεγάλη ζήτηση  νερού στα διαστήματα  αιχμής  και σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε συνθήκες μειωμένης  υδροφορίας  λόγω  των μειωμένων  βροχοπτώσεων  η ΔΕΥΑΠ  αξιοποιεί όλες  τις δυνατότητες  για να εξασφαλίσει επάρκεια νερού για όλες τις περιοχές.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ
       ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ»
Δημοσίευση σχολίου