ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Τσακαλώτος: Έξοδος σε αγορές, έξοδος από το πρόγραμμα



Στην προοπτική για την οικονομία αλλά και στο πολιτικό νόημα της απόφασης του τελευταίου Eurogroup, εστίασε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κλείνοντας το απόγευμα τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή.


Το πολιτικό διακύβευμα της απόφασης της 15ης Ιουνίου είναι ότι πλέον ανοίγει αναπότρεπτα την αντιπαράθεση ανάμεσα στις δυνάμεις εκείνες που μπορούν να κατανοήσουν το καινούργιο, να το αναλύσουν και να θέσουν τις βάσεις για την επικράτηση του και στις δυνάμεις εκείνες που αδυνατούν να καταλάβουν το νέο και βλέπουν σε αυτό μόνο την αναπαραγωγή του παλιού, ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Τσακαλώτος ανέφερε ότι, από τη συμφωνία της 15ης Ιουνίου, η προοπτική είναι πως ανοίγει βραχυπρόθεσμα ο δρόμος για την έξοδο στις αγορές και άρα την έξοδο από το Πρόγραμμα και τη μείωση της επιτήρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: