ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Οι νέες χειμερινές παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας



Στο χθεσινό Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν οι νέες χειμερινές παραστάσεις της περιόδου 2017 – 2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο όλο αυτό το διάστημα, παρά την μεγάλη καθυστέρηση της απόφασης των Υπουργών, για την προκήρυξη της πρόσληψης Καλλιτεχνικών Διευθυντών στα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. όλης της χώρας, κινήθηκε με αίσθημα ευθύνης και έγκαιρα έφερε για συζήτηση και ψήφιση τις χειμερινές παραστάσεις του:


ü Για την παιδική σκηνή αποφασίστηκε να ανεβεί η παράσταση «Ελίζα» της Ξένιας Καλογεροπούλου, αξιοποιώντας για την σκηνοθετική επιμέλεια τους δικούς μας σκηνοθέτες, Τσέζαρις Κραουζίνις και Περικλή Βασιλόπουλο.
ü Για την κεντρική σκηνή εξασφαλίστηκε η ανάληψη της σκηνοθεσίας από τον γνωστό σκηνοθέτη Σταύρο Τσακίρη για το σπουδαίο έργο του Ισπανού Λόπε Ντε Βέγκα, «Φουέντε Οβεχούνα».
ü  
Έχουν προγραμματιστεί να γίνουν έγκαιρα οι διαδικασίες των «οντισιόν» (για το παιδικό στις 4/8), ώστε σε εύθετο χρόνο να κατατεθεί ο προϋπολογισμός για να προχωρήσουν οι πρόβες σύντομα και να είναι οι παραστάσεις άρτιες, όπως κάθε χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: