ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

«Χυδαιολογούν ΝΔ και Γρηγοράκος» με τα περί Ηριάννας


Από τη στιγμή που το ρεσιτάλ καταστροφολογίας και κινδυνολογίας της Ν.Δ. σχετικά με την οικονομία διαψεύστηκε πανηγυρικά, η αξιωματική αντιπολίτευση, και ο κ. Μητσοτάκης, προσωπικά, επανέρχονται στην προσφιλή τους ακροδεξιά ατζέντα, σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


“Προσπαθούν ξανά να πλασαριστούν ως οι διαπρύσιοι κήρυκες του δόγματος «νόμος και τάξη», απέναντι στην δήθεν αναρχία και την ανομία του ΣΥΡΙΖΑ. Βέβαια, η παράσταση αυτή είναι χιλιοπαιγμένη από το 2012 και το μόνο που σήμερα αλλάζει είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης αντικατέστησε τον κ. Σαμαρά στο ρόλο του πρωταγωνιστή και ότι ο κ. Γεωργιάδης αναβαθμίστηκε”, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην στρατηγική της ΝΔ.

“Από κοντά στα τρομολαγνικά σενάρια και ο κ. Γρηγοράκος της ΔΗΣΥ, ο οποίος σε σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη εγκάλεσε τη δικαιοσύνη για την απόκρυψη του πλήρους ονόματος της Ηριάννας, αφήνοντας υπόνοιες για τους «συνειρμούς» που θα μπορούσε να προκαλέσει η δημοσίευσή του.

Το θράσος τους δεν έχει όρια.

Φτάνουν δε στο σημείο να εγκαλούν την κυβέρνηση για δήθεν παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, αυτοί που προσπαθούσαν συστηματικά να παρέμβουν, αλλά και να εκφοβίσουν δικαστές.”

Στη συνέχεια η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ παραθέτει χαρακτηριστικές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ από το πρόσφατο παρελθόν:

«Δεν έχω την ίδια εμπιστοσύνη σε κάποιους λειτουργούς της Θέμιδος» (Κ. Μητσοτάκης).

«Εξαιτίας παραλείψεων μιας μειοψηφίας δικαστικών λειτουργών, σήμερα διαφεύγουν των συνεπειών του νόμου όχι μόνο τρομοκράτες, αλλά και κατηγορούμενοι για πάσης φύσεως εγκληματικές πράξεις» (Ν. Δένδιας, non paper υποδείξεων προς τους δικαστές)

«Ορισμένοι δικαστικοί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους» (Σίμος Κεδίκογλου)”

Γ. Βασιλειάδης: Χυδαίοι όσοι προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος

Στο μεταξύ με ανακοίνωση του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, χαρακτήρισε χυδαίους αυτούς που προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά ή άλλα οφέλη,, με αφορμή τα όσα έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί συγγενικής σχέσης του με την Ηριάννα Β. Λ.

«Το γεγονός ότι δεν έχω συγγενική σχέση με την Ηριάννα Β. Λ. δεν κάνει την απόφαση για παραμονή της στη φυλακή λιγότερο προβληματική. Όσοι επιχειρούν στην πλάτη ενός ανθρώπινου δράματος που είναι σε εξέλιξη, να αποκομίσουν πολιτικά ή αλλά οφέλη, είναι χυδαίοι» τονίζει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του ο υφυπουργός.
Δημοσίευση σχολίου