ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

«Καταθέστε πρόταση μομφής ή αίτημα, αν έχετε άντερα»




Ο Πάνος Καμμένος στην προ ημερησίας για την Οικονομία προκαλεί τη ΝΔ ανοικτά!


«Καταθέστε πρόταση μομφής ή αίτημα για προανακριτική επιτροπή, αν έχετε τα άντερα» προκάλεσε την Ν.Δ. ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κι υπουργός Εθν. Άμυνας Π. Καμμένος με αφορμή τις αναφορές του Κ. Μητσοτάκη στις συνομιλίες του με τον Μ. Γιαννουσάκη, καταδικασμένο για την υπόθεση του Noor1. Ο Π. Καμμένος κατηγόρησε την Ν.Δ. ότι προστατεύει τον Β. Μαρινάκη γιατί, όπως είπε ο υπουργός Άμυνας,προφανώς κάποιοι πληρώνονται από αυτόν, όπως ο Μ. Βορίδης, δικηγόρος του Γ. Κουρτάκη, κι ο δημοσιογράφος Αν. Παπαδόπουλος, γαμπρός της Ντ. Μπακογιάννη, και κάποιοι άλλοι «λαδώνονται οικογενειακώς».

Ο Π. Καμμένος υπογράμμισε ότι ο Μ. Γιαννουσάκης είχε μιλήσει για την εμπλοκή του Β. Μαρινάκη σε λαθρεμπόριο πετρελαίου, όπως και για εμπλοκή και γνώση της υπόθεσης του Noor1 ήδη από τον Ιούλη του 2015 κι αναρωτήθηκε αν αυτός ήταν που τον υποχρέωσε τότε να μιλήσει ή αν υπήρχε τότε θέμα με την εξαγορά του ΔΟΛ. Ο Π. Καμμένος επισήμανε επίσης ότι δεν γνωρίζει προσωπικά την εισαγγελέα Ε. Τζίβα.

Ο Π. Καμμένος σημείωσε ακόμα ότι ο Μ. Γιαννουσάκης έχει δώσει στοιχεία για τον τραπεζικό του λογαριασμό, στοιχεία που φέρεται να δείχνουν ότι έχει λάβει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια από τον Β. Μαρινάκη και τον δικηγόρο του Β. Μπαϊρακτάρη. Ο Μ. Γιαννουσάκης φέρεται ακόμα να έχει δώσει στοιχεία για την εμπλοκή του Β. Μαρινάκη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από λαθρεμπόριο πετρελαίου μαζί με τους Ν. Συντυχάκη κι Αιμ. Κοτσώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: