ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Δύο ακόμη δωράκια προς την δήμαρχο Πατρέων




Κατά τη διάρκεια της συνάντησης για την Αμιαντίτ,  αποφασίστηκαν μέτρα που κινούνται σε θετική κατεύθυνση και που η υλοποίησή τους θα αποκαταστήσει και θα εξυγιάνει το χώρο, προς όφελος της υγείας των κατοίκων και της προστασίας του περιβάλλοντος, αναφέρει το Δελτίο του Δημάρχου Πατρέων.



Κ. Πελετίδης μέτρα θετικής κατεύθυνσης για Αμιαντίτ, από το Υπουργείο!

Αναστέλλεται η επίγεια διέλευση Προαστιακού μέχρι σταθμό Αγ. Διονυσίου;

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 3 Ιούλη 2017, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η σύσκεψη για το ζήτημα της ΑΜΙΑΝΤΙΤ.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από την επιστολή του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στον αναπληρωτή Υπουργό, Σωκράτη Φάμελλο, στις 16/06/2017, με την οποία ο Δήμαρχος ζητούσε άμεσα συνάντηση με θέμα τις απαιτούμενες εργασίες για την εξυγίανση και αποκατάσταση του χώρου του πρώην εργοστασίου της ΑΜΙΑΝΤΙΤ Α.Ε.

Στη σύσκεψη, εκτός από τον κ. Πελετίδη, εκ μέρους του Δήμου, συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος  και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου Βασίλειος Σακελλαράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίστηκαν μέτρα που κινούνται σε θετική κατεύθυνση και που η υλοποίησή τους θα αποκαταστήσει και θα εξυγιάνει το χώρο, προς όφελος της υγείας των κατοίκων και της προστασίας του περιβάλλοντος.


Αναστέλλεται η επίγεια διέλευση μέχρι Αγ. Διονύσιο;

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι έχει αποστείλει επιστολή, με την οποία ζητά να αποσυρθεί και να μην συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ο φάκελος τροποποίησης της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (από οδό Κανελλοπούλου μέχρι Σταθμό Αγίου Διονυσίου), που προβλέπει την επίγεια διέλευση της σιδηροδρομικής γραμμής. 

Με τις παραπάνω εξαγγελλίες, παρατηρητές των τεκταινομένων στην Πάτρα, εκτιμούν πως πρόκειται για δύο ακόμη δωράκια της Κυβέρνησης, προς όφελος του Κ. Πελετίδη, τον οποίο μάλλον υποβλέπει το τοπικό κομματκό ιερατείο!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: