ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Ελληνικά πυρά κατά λαθρεμπορικού πλοίου στο Αιγαίο

Ελληνικά πυρά κατά λαθρεμπορικού στο Αιγαίο κοντά στο νησί της Ρόδου, ρίχτηκαν όταν το Ελληνικό Λιμενικό επιχείρησε να κάνει νηοψία σε φορτηγό πλοίο με τουρκική σημαία, στο οποίο υπήρχε η πληροφορία πως ενδέχεται να μεταφέρει ναρκωτικά.


Συγκεκριμένα το πλοίο τουρκικών συμφερόντων κλήθηκε από το Ελληνικό Λιμενικό προς έλεγχο, αλλά αυτό προτίμησε να περάσει στα τουρκικά χωρικά ύδατα προκειμένου να αποφύγει τη  νηοψία. Το σκάφος του Λιμενικού απάντησε με προειδοποιητικές βολές.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως το ελληνικό λιμενικό άνοιξε πυρ εναντίον του πλοίου. 
Επικαλούνται ως προς αυτό δηλώσεις του καπετάνιου του πλοίου, Haluk Sami Kalkavan, ο οποίος μιλώντας στο CNN Türk ανέφερε πως τα σκάφη της ελληνικής ακτοφυλακής άνοιξαν πυρ εναντίον του πλοίου, το οποίο βρισκόταν κοντά στη Ρόδο, όταν αρνήθηκε να προσεγγίσει το λιμάνι της Ρόδου όπως του ζητήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: