ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Ανατριχίλα: Οι πολιτικοί απόγονοι του Παπαδόπουλου


 

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τον Βορίδη και τον Μιχαλολιάκο


Το απόσπασμα είναι από μία παλιότερη εκπομπή στο Κανάλι 5, στην οποία συμμετείχαν οι πολιτικοί απόγονοι του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου, Νίκος Μιχαλολιάκος και Μάκης Βορίδης.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς, έστω και αν ο ήχος δεν είναι και πολύ καλός, τόσο ο Μιχαλολιάκος όσο και ο Βορίδης δεν έχουν αλλάξει και πολύ σε στυλ και ύφος με το πέρασμα των χρόνων. 

Το Σάββατο με την «Εφημερίδα των Συντακτών – Σαββατοκύριακο» κυκλοφορεί μαζί το ολοκαίνουργιο βιβλίο του Δημήτρη Ψαρρά, «Η κληρονομιά ενός δικτάτορα: Παπαδόπουλος, Μιχαλολιάκος, Βορίδης».

Θα διαβάσετε πολλά και αποκαλυπτικά, όχι μόνο για τον Μάκη Βορίδη αλλά και για γεγονότα ή καταστάσεις που κάνουν... «σοβαρά» άρθρα αναθεωρητών της ιστορίας τύπου Στάθη Καλύβα (που τόσο αγαπούν Καθημερινή και ΣΚΑΪ) στα οποία φαίνεται πόσο καλή ήταν η χούντα να μοιάζουν με κείμενα για επιθεώρηση Μάρκου Σεφερλή για το Δελφινάριο.

Ωραίο ανάγνωσμα για Σαββατοκύριακο, 140 σελίδες χορταστικές. Αναζητήστε το νωρίς το πρωί του Σαββάτου, μη μείνετε αμανάτι στα περίπτερα.

Βορίδης και Μιχαλολιάκος

Δημοσίευση σχολίου