ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Νίκος Κοτζιάς: Το Κυπριακό δεν έκλεισε στην Ελβετία


Το Κυπριακό δεν έκλεισε στην Ελβετία, υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη σήμερα το βράδυ.
Τόνισε ότι δεν θεωρεί την διάσκεψη στο Κραν Μοντανά ναυάγιο ή αποτυχία καθώς εκεί , όπως είπε, τέθηκε επιτέλους το θέμα των εγγυήσεων και της ασφάλειας  σε επίπεδο διαπραγματευτικής διαδικασίας για πρώτη φορά για το Κυπριακό, όπως και το γεγονός ότι εκεί υπογραμμίσθηκε ότι η Κύπρος πρέπει να γίνει ένα φυσιολογικό κράτος.

Το Κυπριακό εξακολουθεί να υπάρχει διότι εξακολουθεί να υπάρχει κατοχή εδάφους κράτους μέλους του ΟΗΕ και της ΕΕ και κατοχικά στρατεύματα ανέφερε και κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο προσάρτησης των κατεχόμενων στην Κύπρο από την Τουρκία υπογράμμισε πως η προσάρτηση είναι η χειρότερη λύση για την Άγκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: