ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Σώρρας απόντας και αποθεωνόμενος με τιμές... Σωτήρα!

Ο δικηγόρος του ζήτησε κι έλαβε αναβολή

Σε αναβολή εκδίκασης στις 17-5-2017 της αίτησης αναστολής της ποινής φυλάκισης του Αρτ. Σώρρα, -που λόγω απειλής της ζωής του, όπως ισχυρίζεται, φυγοδίκησε- οδηγήθηκε το δικαστήριο της Πάτρας σήμερα αφού ο δικηγόρος του ζήτησε να καθαρογραφεί η απόφαση πρώτον και δεύτερον να προσκομίσει νέα στοιχεία.


Και το καταπληκτικό της κατάντιας ήταν, η καραμπινάτη σύναξη, που διοργάνωσε η ακροδεξιά «Ελλήνων Συνέλευσις» και τα χειροκροτήματα στα οποία ξεσπούσαν οι πιστοί, που δεν ήταν και ευκαταφρόνητος ο αριθμός τους, σε κάθε προσέλευση νέου κοινού, που μεταφέρονταν με λεωφορείο!   


Της αναβολής ακολούθησε γύρος θριάμβου  από τους... πιστούς του, στους δρόμους της πόλης, ζητώντας  την αθώωση του... Σωτήρα με τις μετοχές «made in Monastiraci».

Δεν υπάρχουν σχόλια: