ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Πάτρα: Μιλώντας για «Το Καρναβάλι που θέλουμε»



 
Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Το καρναβάλι που θέλουμε» πραγματοποιείται  απόψε Δευτέρα 3 Απριλίου, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, στην Πάτρα).


Την πρόσκληση για την εκδήλωση απηύθυναν οι δημοτικές παρατάξεις: ΡΑΠ-Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη και Αγωνιζόμενοι Πολίτες του Ανδρέα Παναγιωτόπουλου. 

Μιλώντας για την πρωτοβουλία των δύο παρατάξεων «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο εκπρόσωπος της ΡΑΠ και μέλος του Δ.Σ. του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκος Κανελλάκης, σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η εκδήλωση έρχεται να συζήτηση με τους ανθρώπους που ασχολούνται με το Καρναβάλι αλλά και με το δυναμικό της πόλης που έχει σχέση είτε επαγγελματική είτε ερασιτεχνική για το θέμα του Καρναβαλιού. Τον τελευταίο καιρό διολισθαίνει, ούτε καν στασιμότητα δεν υπάρχει. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι να ξεκινήσει ένας διάλογος πολύ νωρίς μήπως και μπορέσουμε με τις προτάσεις που θα κατατεθούν να πιέσουμε μια κατάσταση που έχει λιμνάσει. Η δημοτική Αρχή προσπαθεί απλά να διεκπεραιώσει τον θεσμό, χωρίς να προσπαθεί να τον ανανεώσει και χωρίς να προσθέτει κάτι καινούργιο σε αυτόν.

Αυτή είναι η προσπάθειά μας να μπούμε και να συζητήσουμε, υπό την έννοια ότι όλη η πόλη συζητάει ότι ειδικά φέτος, πήγαμε προς το χειρότερο. Δεν υπήρχε στολισμός, δεν υπήρχε μουσική, οι εκδηλώσεις ήταν πρόχειρα και βιαστικά οργανωμένες κ.ά.».

Φωτογραφία: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: