ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2017

Η δήθεν άγνοια του Παναγιώτη Λαφαζάνη

Ο Κώστας Ήσυχος δεν γνωρίζει ότι ο Νίκος Παππάς, όταν επισκέφθηκε τη Βενεζουέλα δεν κατείχε θεσμική θέση; Ή μήπως τα χάλασε κι αυτός με τη ΛΑΕ κια δεν θέλει ανάμειξη; Αλήθεια, τι υποδηλώνει αυτή η φιλική φωτογραφία, εάν κρίνουμε από το περιεχόμενό της...

Για το ταξίδι στη Βενεζουέλα - Ο Νίκος Παππάς υπενθυμίζει ότι τότε δεν κατείχε θεσμικό ρόλο!


Ακούσαμε με μεγάλη έκπληξη είναι αλήθεια τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να δηλώνει στον ΣΚΑΙ «Πλήρη άγνοια» για το ταξίδι του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, το 2013, με τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, στην Βενεζουέλα το οποίο έχουν κάνει σημαία της η ΝΔ κι ο Βενιζέλος στην απέλπιδα προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι «όλοι ίδιοι είμαστε».

«Ίσως πήγε για οικονομικούς ίσως και για πολιτικούς λόγους», είπε, ο επικεφαλής της ΛΑΕ αλλά δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει τι εννοούσε λέγοντας «οικονομικές σχέσεις».

Πάντως ο σημερινός στενός του συνεργάτης στη ΛΑΕ, Κώστας Ήσυχος και πάλαι ποτέ υπεύθυνος για θέματα Λατινικής Αμερικής της Κουμουνδούρου, ο οποίος διατέλεσε αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πριν πάει μαζί με τον Λαφαζάνη στη ΛΑΕ, κάτι παραπάνω φαίνεται να γνωρίζει, όπως προκύπτει και από τη σχετική φωτογραφία. 

Για την ουσία του πράγματος δεν μας λέτε κ. Λαφαζάνη και κ. Ήσυχε ποιος ήταν ο σκοπός του ταξιδιού να μην παιδεύεται άσκοπα και η ΝΔ. 

_____________
Σημείωση Istologiou: Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι όπως υπενθυμίζει ο Νίκος Παππάς, τότε δεν κατείχε θεσμικό ρόλο.
Δημοσίευση σχολίου