ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
     
·        Αφιερωμένο στους …χοιρο…χίτο που ψεύδονται ασύστολα και νεοφιλελεύθερα…
·        Αλλά όπως έλεγε ο Μαρκ Τουέιν, «Ένα ψέμα μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ενώ η αλήθεια ακόμη βάζει τα παπούτσια της».



 ·        Ο  Γερμανός υπουργός Οικονομικών κρύβεται στη ντουλάπα, όπως ο ληστής στο Παλαιό Φάληρο.
·        Κυρίως στην καρδιά της Ν. Δ και του ΠΑΣΟΚ , όπως έδειξαν οι τοποθετήσεις τους στο ευρωκοινοβούλιο…
·        «Σημειώθηκε σημαντική πρόοδος» έγραψε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ στο Twitter, προσθέτοντας πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν .
·        Το νου… σας ρεμάλια
·        Στήνουν παγίδα…
·         Ιγκορ Κονάσενκοφ: Η πολεμική αεροπορία της Συρίας χτύπησε μεγάλη αποθήκη πυρομαχικών και στρατιωτική βάση με άλλο πολεμικό υλικό του ISIS κοντά στο χωριό Χαν - Σεϊχούν, της επαρχίας Ιντλίμπ, Στον συγκεκριμένο χώρο βρίσκονταν εργαστήρια παρασκευής ναρκών, τις οποίες ο ISIS γεμίζει με τοξικό υλικό και από εκεί, τα εν λόγω πυρομαχικά μεταφέρονται στο Ιράκ.
·        Μπορείς να το πεις και συνεργασία
·        Οι μεν isis τα έφτιαχναν
·        Ό δε Άσσαντ τα πυροδότησε…
·        Άμοιροι πολίτες
·        Στην πλάτη σας παίζουν οι αλήτες
·        Κον Αθανάσιο  Λενή,
·        Η κόλαση δεν είναι οι άλλοι
·        Είναι μέσα μας …
·        Ο κουβανός  Ορέστες Εστέβες φτιάχνει από το 2000 κρασί από κουβανέζικα σταφύλια, οι ζυμώσεις γίνονται μέσα σε γυάλινες φιάλες οι οποίες σφραγίζονται με... ένα προφυλακτικό!
·        Το να βάζεις προφυλακτικό σε μια φιάλη είναι ακριβώς ότι κάνει κι ένας άντρας.
·        Σωστό , γιατί μερικοί πίνουν και δεν ξέρουν τι κάνουν…
·        ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ για νοσοκομείο Αγ. Ανδρέας : Οι χώροι που θα δεχθούν υπηρεσίες του 409, εκτός από το 7όροφο που ήδη είναι όλα έτοιμα, στο ταχύρυθμο και όχι μόνον να προετοιμάζονται (διαχωριστικά-βαψίματα κλπ) με χρήματα και προσωπική δουλειά των Εργαζόμενων, των Ιατρών κλπ άλλων φίλων και συγγενών, λες και είμαστε στην περίοδο της χούντας με την γνωστή προσωπική εργασία που επιβαλλόταν τότε στους πολίτες.
·        Ακατανόητο
·        Αλλά ο έρχεται ο Πολλάκης με πινέλα και σπάτουλες…
·        …ρέστα θέτε;
·        Αλέξης Χαρίτσης: Ελλάδα απορρόφησε πλήρως τους διαθέσιμους κοινοτικούς πόρους του ΕΣΠΑ πετυχαίνοντας το υψηλότερο ποσοστό απορρόφησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση  «Καταφέραμε, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες, να ολοκληρώσουμε επιτυχώς το ΕΣΠΑ 2007 – 2013 και να απορροφήσουμε όλους τους πόρους, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ από την οικονομία. Δεν πρόκειται για αφηρημένα νούμερα, αλλά για πολύτιμα κεφάλαια που κράτησαν την οικονομία όρθια τα δύο προηγούμενα χρόνια και χρηματοδότησαν ένα πλήθος από κρίσιμα έργα σε όλη τη χώρα. Έργα υποδομών που χρόνιζαν εδώ και δεκαετίες, στα οδικά δίκτυα, στο περιβάλλον, στην ενέργεια.
·        Αυτά κάνετε και χαλάτε την πιάτσα …
·        Πάνε χάθηκαν οι …γέφυρες για δρόμους και γέφυρες που δεν τέλειωναν ποτέ…
·        Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας στο ερώτημα αν κατηγορεί την κ. Γεννηματά για κινήσεις αποστασίας είπε: «Μα προφανώς. Γιατί ξαφνιάζεστε; Όταν καλεί από μικροφώνου δημοσίως και λέει: “ελάτε εδώ να κάνουμε το μεγάλο κόμμα”, που ξανακούστηκε αυτό το πράγμα;». «Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ρήγμα στις σχέσεις με την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καλεί τους βουλευτές του Ποταμιού να αποστατήσουν και να φύγουν και να πάνε στις τάξεις της».
·        Μη φοβάσαι Σταύρο
·        Από χείμαρρους ξέρεις…
·        Και ξεροπόταμα…
·        Έφτασε ο Ντ. Τουσκ ,θα συζητήσει με τον πρωθυπουργό τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό και την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, σε ό,τι αφορά κυρίως τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης την ανάγκη να διατηρηθεί «το υψηλό επίπεδο κοινωνικής προστασίας και οι βέλτιστες πρακτικές σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας».
·        Από λόγια κ. Ντόναλντ χορτάσαμε
·        Με την αξιοπιστία σας , ως θεσμού, έχουμε ένα θέμα…
·        Άλαν Τζόνσον άγγλος αναλυτής, «Το ανθρώπινο κόστος υπήρξε τρομακτικό», επικαλούμενος το παράδειγμα της Ελλάδος. «Το βασανιστήριο του πνιγμού που εφάρμοσε η ΕΕ στην Ελλάδα κατέληξε στην περικοπή των προϋπολογισμών των νοσοκομείων κατά το ένα τέταρτο και κατά το ήμισυ του προϋπολογισμού για τα φάρμακα, την ώρα που τα κρούσματα HIV αυξάνονται, όπως κι οι πάσχοντες από κατάθλιψη, έχουν εκτοξευθεί οι αριθμοί των αυτοκτονιών, ενώ οι περιπτώσεις θνησιγενών τοκετών έχει αυξηθεί κατά 21%. Τέσσερα στα δέκα παιδιά στην Ελλάδα έχουν σπρωχθεί σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας και έρευνες έχουν δείξει πως το 54% των Ελλήνων σήμερα βιώνουν μία κατάσταση υποσιτισμού. Ο Φιλίπ Λεγκράν, σύμβουλος του πρώην προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, είχε παρατηρήσει: καθώς ο ‘κύριος πιστωτής της Ευρώπης’ η Γερμανία, ‘έχει ποδοπατήσει αξίες όπως δημοκρατία και εθνική κυριαρχία, δημιουργώντας ένα κράτος –υποτελή».
·        Όλοι ξέρουν
·        Και αυτοί που έκαναν το έγκλημα
·        Μέσα και έξω
·        Και έτσι ήρθε το Brexit
·        Γ. Δραγασάκης: Σταθερή κυβερνητική βούληση η ενίσχυση του ρόλου των συνεταιριστικών τραπεζών
·        Μπας και γλιτώσουμε από τις συστημικές
·        Που μας απομυζούν συστηματικά
·        Με τα τι και με τα pos 
·        Β. Αποστόλου: Η παραγωγική ύπαιθρος μπορεί να σηκώσει μεγάλο βάρος της ανάκαμψης
·        Ναι Βαγγέλη , αλλά κάποιων η μέση δεν αντέχει
·        Μονίμως υποζύγια …
·         Και η κ. Κατερίνα Παπανάτσιου,
·        H αγροτική παραγωγή έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικονομία της χώρας, τόνισε μεταξύ άλλων, και εξήγησε ότι «παρά τη συρρίκνωση της συμμετοχής στο ΑΕΠ, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες απασχολούνται κατά κύριο επάγγελμα στον αγροτικό τομέα, ενώ για έναν εξίσου μεγάλο αριθμό αποτελεί μια δεύτερη, αλλά σημαντική πηγή εισοδήματος».
·        Κυρία Παπανάτσιου , μη βασίζεστε στα δικά μου μαρούλια και κρεμμυδάκια
·        Ενισχύστε τους  νέους να δημιουργήσουν υγιείς αγροτικές δραστηριότητες …
·        Επιτέλους διευρύνεται το ωράριο επίσκεψης σε αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία.
·        Στα περισσότερα το ωράριο είναι 8 το πρωί έως οκτώ το βράδυ, και σε ορισμένα μέχρι τις 15:00’ . Και αυτό θέλει διεύρυνση
·        Ξεκίνα και άσε τις δικαιολογίες
·        Όλο δεν προλαβαίνω και δεν προλαβαίνω…
·        Η επίδραση του παρελθόντος στο ψυχικό παρόν αλλά και η σύγχρονη μετατόπιση των προτεραιοτήτων της ψυχανάλυσης σε εκείνη της παρούσας εμπειρίας στη θεώρηση του παρελθόντος, αποτελούν το αντικείμενο του 15ου Συμποσίου της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας (7-8-9/4/2017) με τίτλο: «Επανάληψη της ιστορίας ή νέα εμπειρία; Παρελθόν και παρόν στην ψυχαναλυτική διαδικασία».


·        Η παρακολούθηση έπρεπε να είναι υποχρεωτική
                                                          Για ορισμένους που δεν ξεκολλάνε με τίποτα από το παρελθόν τους…



Δεν υπάρχουν σχόλια: