ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

Πάτρα: Συντονισμός ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου

Συνάντηση με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας, Αντιπύραρχο Νίκο Ρουμελιώτη, και τον Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας, Αντιπύραρχο Παναγιώτη Δημόπουλο, είχε χθες, Τρίτη  4 Απριλίου, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Στη συνάντηση παραβρίσκονταν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης – Προγραμματισμού - Εξυπηρέτησης Πολιτών – Νομικής Υπηρεσίας – Πολιτικής Προστασίας, Διονύσης Πλέσσας και η προϊσταμένη του αυτοτελούς Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Αλεξία Καρδάρα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η προετοιμασία, ο σχεδιασμός και ο συντονισμός των εμπλεκομένων υπηρεσιών, Πυροσβεστικής και Δήμου, ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά από την 1η Μάη και τελειώνει στις 31 Οκτώβρη, κατά τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, δεδομένων των ελλείψεων, προσωπικού και οικονομικών πόρων, από τις ασκούμενες πολιτικές.
Δημοσίευση σχολίου