ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τους έβαλε γυαλιά ο Αλέξης - Από τον Τάκη Τζελάτη



 Εγκαίνια χθες στις σήραγγες Τεμπών - 
Δρόμοι ασφάλειας, ταχύτητας, ανάπτυξης  -
Το Καραβάνι προχωρεί, τα σκυλιά γαβγίζουν... 


Ο πρωθυπουργός εγκαινίασε χθες τις τρεις δίδυμες σήραγγες στα Τέμπη και από σήμερα βρίσκεται σε κυκλοφορία το σύνολο του αυτοκινητόδρομου Αθήνα - Θεσσαλονίκη, που αποτελεί τον βασικότερο οδικό άξονα της χώρας. 

Και εκεί που το όνειρο παρέμενε άπιαστο, ήταν η στιγμή από χθες, να γίνει πραγματικότητα. Την Μεγάλη Τρίτη θα δοθεί στην κυκλοφορία σχεδόν το σύνολο της Ολυμπίας Οδού (Πάτρα - Πύργος) της εθνικής οδού σκοτώστρας και στο τέλος Απριλίου η Ιονία Οδός (Αντίρριο - Ιωάννινα), που με τόση λαχτάρα περίμεναν οι πολίτες της Δυτικής πλευράς της χώρας. 

Η Ελλάδα αποκτά εν έτει 2017 τις στοιχειώδεις οδικές υποδομές και αρχίζει να μοιάζει με ανεπτυγμένη χώρα. Κι αυτά είναι έργα αναπτυξιακά, που χάρις στον ψήφο των πολιτών, εδόθη η δυνατότητα να γλυτώσουν απά τα νύχια των τεσσάρων εθνικών αρπαχτικών, που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τους είχαν αναγάγει σε εθνικούς εργολάβους!  

Γι αυτό είναι απόλυτα σωστό και εντός του πνεύματος των ημερών, το σκίτσο του Τάκη Τζελάτη, που ορίζει τον θείο Καραμανλή να σηκώνει... μπαταρέλα στην ηγεσία της Δεξιάς, που μην το ξεχνάμε, χάνει το στερέωμα από τα μάτια της και τη Γη κάτω από τα πόδια της, σαν βλέπει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα, παρά τον ανειλεή και αισχρό πόλεμο που της γίνεται από όλη την αντιπολίτευση σύσσωμη, προχωρεί προγραμματισμένα στο σκοπό της, που είναι να βγάλει τη χώρα από το άγος της υπανάπτυξης!

Το Καραβάνι προχωρεί, τα σκυλιά γαβγίζουν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: