ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Δουλεύτε βρε χριστιανοί κι αφήστε τις γκρίνιες!

«Η  διαδικασία της μεταστέγασης, την οποία ως γνωστόν επιδιώκαμε να γίνει με σοβαρό σχεδιασμό ΑΜΕΣΑ μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του 7ορόφου κτιρίου, ξεκίνησε και προχωρά δυστυχώς ΑΝΑΡΧΑ και με βήματα χελώνας, με ελλιπέστατο σχεδιασμό και χωρίς τις αναγκαίες και απαραίτητες σχετικές πιστώσεις, κάτι που εγκαίρως είχαμε επισημάνει.

 
Δυστυχώς 4 μήνες μετά την ολοκλήρωση του 7ορόφου, παρά τις επισημάνσεις μας όπως προαναφέρουμε και παρά τον χρόνο που μεσολάβησε, οι υπεσχημένες πιστώσεις που όλοι τελικά αποδέχθηκαν ότι ήταν αναγκαίες και απαραίτητες δυστυχώς δεν ήλθαν».

Αυτά και άλλα λέει σε διαμαρτυρία της η Διοίκηση των εργατοπατέρων του νοσοκομείου Άγ. Ανδρέας, αναπολώντας τις  καλές ημέρες, Γεωργιάδη και άλλων αστέρων, που επί δύο δεκαετίες συζητούσαν για νέο κτίριο, αλλά κτίριο δεν παράδωσαν. Που χρεωστούσαν τα μαλλιά της κεφαλής τους σε εργαζόμενους γιατρούς και άλλους.

Κι επειδή ο γράφων αυτές τις ημέρες αποκτά και προσωπική εμπειρία, ως απλός, τρίτος χρήστης, των υπηρεσιών Υγείας στο νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας, μου αρέσει πολύ, όταν βλέπω τον υπάλληλο πίσω από το γκισέ να λέει στους εξυπηρετούμενους: «Δεν χρειάζετε να πληρώσετε τίποτε, κύριε. Μπορείτε να πάτε αμέσως στον γιατρό σας»!

Και λέω μέσα μου, όπως και πολύς κόσμος, πηγαίνετε να κουρεύεστε βρε Πετρόπουλοι, που αυτοί που υπηρετήσατε τόσα χρόνια και θέλετε να μας τους ξαναφέρετε, μας είχαν βγάλει την πίστη. Μέχρι πεντάευρω καρφί μας έβαλαν, για να κοιταχτεί από γιατρό ο οικονομικά αδύνατος...    

Και το που και πως θα πάνε τα πράγματα που έρχονται για να συστεγαστούν στο σύγχρονο νοσοκομείο, αυτό είναι κάτι που θα γίνει. Αλλά ετοιμάζετε κλίμα δυσφορίας, για τον επικείμενο εγκαινιασμό του νοσοκομείου από τον άσπονδο εχθρό σας, μην σας βάλει και δουλέψετε.

Και πάθετε τόσο μεγάλη ζημιά, δηλαδή... 

Δουλεύτε βρε χριστιανοί κι αφήστε τις γκρίνιες. Να σας δουν και οι ασθενείς και
 χαρούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: