ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συνεχίζουν απτόητοι οι Πατρινοί τη διαμαρτυρία κατά του Μνημονίου




Ετοιμάζεται για την Κυριακή πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία

       
ΩΡΑ 7.45 της 27-5-11. Ξενύχτησαν και χθες αγανακτισμένοι πολίτες στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες. Μέσα και από το facebook καταγράφεται διάθεση για συνέχιση των ειρηνικών συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας και για βελτίωσή τους.
Στο μεταξύ πανευρωπαϊκές διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η κινητοποίηση των Ισπανών και των Ελλήνων πολιτών. Μετά την πρωτοφανή συμμετοχή στις ειρηνικές εκδηλώσεις των αγανακτισμένων Ελλήνων τα τελευταία 24ωρα, ετοιμάζεται πανευρωπαϊκή κινητοποίηση για την προσεχή Κυριακή. Και αυτή η διοργάνωση επικοινωνείται μέσω facebook στη σελίδα europian revolution και αφορά στη διοργάνωση ταυτόχρονων συγκεντρώσεων σε πλατείες όλων των πόλεων των χωρών της Ευρώπης στις 6 το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαϊου. Μέχρι ώρας έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κινητοποίηση περισσότεροι απο 37.000 άνθρωποι.

Επέστρεψαν απόψε από τις 7 στην πλατεία Γεωργίου Πάτρας οι Αγανακτισμένοι πολίτες της πόλης. Το ραντεβού ανανεώθηκε μέσω facebook, με αρκετά από τα μέλη της σελίδας Patras Greek Revolution να εκφράζουν την πρόθεσή τους να "κατασκηνώσουν" στην πλατεία, τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή. Οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να δώσει και πάλι μαζικό παρών και να μην αφήσουν στην μέση αυτή την ωραία προσπάθεια που ξεκίνησαν την Τετάρτη το βράδυ.
Όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και στην Αθήνα έχουμε νέα μορφή έκφρασης της δημοκρατικής συμπεριφοράς των Αγανακτισμένων και Θυμωμένων. Ο λόγος για τη Συνέλευση στο κέντρο της πλατείας όπου μιλούν όσοι θέλουν να μιλήσουν και να διασταυρώσουν απόψεις.
Στην πλατεία υπάρχει λεωφορειάκι, με μικροφωνική εγκατάσταση.
Όποιος επιθυμεί τοποθετείται δημόσια για θέματα που τον αφορούν και τον προβληματίζουν, ενώ, αναλόγως, από τους συγκεντρωμένους υπάρχουν επιδοκιμασίες ή αποδοκιμασίες.
Στην πλατεία έχει αναρτηθεί και πανό με το σύνθημα: Να φύγουν τώρα κυβέρνηση και τρόικα.
Ανάλογες συγκεντρώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του πατραϊκού portal «Thebest» γίνονται και στις άλλες πόλεις της Δυτ. Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: