ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

«Την πλήρωσε» ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας!




                     Ο πρόεδρος Αθλητισμού του Δήμου κατά του παραδοσιακού ΠΑΣΟΚ

Σύγκρουση πρώην νομάρχη Αχαΐας και προέδρου Αθλητισμού και Καρναβάλου είχαμε στο περιθώριο της εργατοϋπαλληλικής συγκέντρωσης του ΕΚΠ, στην πλ. Εθνικής Αντίστασης, στις 11-5-11.
Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα» και πρόεδρος Αθλητισμού και Καρναβάλου Ηλ. Γρηγόρης - γιος του Λευκαδίτη αγωνιστή της ΕΑΜικής  Εθνικής Αντίστασης αείμνηστου Παναγιώτη Γρηγόρη  - πλησίασε τον ευγενέστατο π. πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Ηρακλή Παπαδόπουλο, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και τον χαιρέτησε δια χειραψίας, παράλληλα απευθύνθηκε στον πρώην νομάρχη Αχαΐας και π. πρόεδρο ΔΕΥΑΠ  Αθανασόπουλο Σερέτη, που βρισκόταν δίπλα στον Ηρακλή Παπαδόπουλο λέγοντάς του: Εσένα δεν σε χαιρετάω, γιατί εσείς του ΠΑΣΟΚ που κυβερνήσατε τόσα χρόνια, εσείς είστε που φέρετε την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια της χώρας, αλλά και του Δήμου της Πάτρας σήμερα!
Αυτό σόκαρε τον κ. Σερέτη, που δεν περίμενε τέτοιο ξεμπρόστιασμα, παρουσία κόσμου. Και απάντησε με έλλειψη κοσμιότητας, στην πολιτική νύξη.
Απ’ ότι φάνηκε είμαστε στην εποχή που κανένα από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν την γλυτώνει. Ακόμη και εάν έχει αποστρατευτεί, όπως ο Αθανασόπουλος-Σερέτης.
Ο ίδιος ο Ηλ. Γρηγόρης τόνιζε αργότερα: Πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι κύριοι ότι όπου πηγαίνουν θα βρίσκουν μπροστά τους την αγανάκτηση του κόσμου της Πάτρας! Δεν μπορούν να καμώνονται ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτε.
Βεβαίως ο Ηλίας Γρηγόρης, που συμμετείχε στην συγκέντρωση ως εκπρόσωπος του Δήμου, είχε υποστεί προηγουμένως λεκτική επίθεση από το βάθρο του ΕΚΠ, όταν συνδικαλιστής της ΔΕΥΑΠ απευθυνόμενος προς τον εκπρόσωπο του Δημάρχου απείλησε με τις φράσεις «έμαθα ότι στην συγκέντρωση παρίσταται και εκπρόσωπος από το Δήμο, τους προειδοποιούμε να μην πειράξουν τους εργαζόμενους του Δήμου, θα μας βρουν μπροστά τους, οι εργαζόμενοι θα δώσουν την απάντησή τους».
Παράλληλα ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους, προερχόμενοι από το Δήμο, επιδοκίμασαν τον εριστική διάθεση του ομιλητή κάτι που προξένησε εντύπωση, καθώς το ΕΚΠ «καπελώθηκε» από τον ομιλητή, την στιγμή μάλιστα που  ως ΕΚΠ δεν έχει λάβει θέση.
Σε κάποια πηγαδάκια πάντως, το θέμα σχολιάστηκε δυσμενώς από παλιούς συνδικαλιστές που βρίσκονται στην ανεργία από την εποχή των πολύ δύσκολων χρόνων για το στήσιμο σωματείου. «Διαφέρει πολύ το να παίρνεις κάθε μήνα έναν καλό μισθό από την ΔΕΥΑΠ, σίγουρο και ακούραστο και κυρίως είναι ακόμη πιο καλά όταν φτάνει να παίρνεις το 2008 ετήσιο εκκαθαριστικό σημείωμα με 44 χιλιάδες ευρώ κι άλλο να υποχρεώνεσαι κάθε μήνα να βρίσκεσαι στην πόρτα του ΟΑΕΔ για να καταγράψεις την ανεργία σου και την φτώχεια που σε βαραίνει» τόνιζαν με νόημα.
Άλλοι σχολίαζαν αναρωτώμενοι: «Μα είναι κακό που ζητάει ο Δήμος να ανταποκριθούν στη ΣΣΕ που έχουν υπογράψει, για 6 ώρες και 20 λεπτά ημερησίως;». Και μάλιστα, όπως έλεγε  απολυμένος συνδικαλιστής όταν «άνεργοι με πτυχίο παρακαλούν να προσληφθούν έστω ως εποχικοί στην Καθαριότητα;».    
 
Μερικοί μόνον από τους μισθούς του 2009, που πληρώνει οι ΔΕΥΑ Πάτρας, μέσω τελών που χαρατσώνονται οι δημότες. Αυτά σε συμφωνία με τις προηγούμενες διοικήσεις της ΔΕΥΑΠ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: