ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Οι χάκερς έκαναν το θαύμα τους - Και τα μεγάλα ΜΜΕ αδιαφόρησαν - Γιατί;

Αναδημοσιεύω την είδηση που έβγαλε το PatraCafe.blogspot.com, για την σοβαρότητά της. Έπεσα θύμα κι εγώ  αυτής της ηλεκτρονικής επίθεσης. Και είναι όντως προκλητικό ότι μεγάλα μέσα ενημέρωσης πέρασαν στο "ντούκου" το συμβάν.
Πιστεύουν ότι τα μπλογκς εάν χαθούν θα μείνουν ήσυχα τα μεγάλα ΜΜΕ για μπορούν να λυμαίνονται την αγορά των διαφημίσεων; Μάλλον γελασμένα θα βγουν! Η πολυφωνία είναι ο πλούτος της Δημοκρατίας. Το ξέρουν από τότε που ήσανται στην ακμή τους. Τώρα που είναι ο καιρός των ισχνών αγελάδων, το έχουν ξεχάσει, δυστυχώς!
                                                          

                                                            --------οοο--------


Μετά από περίπου 20 ώρες πλήρους απενεργοποίησης, ένα προγραμματισμένο σέρβις συντήρησης στην πλατφόρμα Blogger της Google εξελίχθηκε σε ένα θρίλερ που "κατέβασε" όλα τα ιστολόγια του πλανήτη με σχετίζονται με την google και έχουν κατάληξη blogspot.com. Κατά την διάρκεια της συντήρησης διαπιστώθηκαν:
 
- κακόβουλα προγράμματα που επηρέασαν τους μητρικούς υπολογιστές της Google σε συνδυασμό με ομαδική επίθεση χάκερς, έριξαν τον πίνακα ελέγχου αφαιρώντας ... την δυνατότητα στους διαχειριστές τους να σηκώνουν αναρτήσεις. 
- Το λυπηρό είναι ότι σε αντίθεση με τις χώρες του εξωτερικού, εδώ στην Ελλάδα κανένα ΜΜΕ και ελάχιστα μεγάλα sites ή portals αναφέρθηκαν στα προβλήματα της Google που αφορούν εκατομμύρια χρήστες και αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο. 
- Και αυτοί αλλά και όσοι χάρηκαν με αυτή την εξέλιξη τώρα μπορούν να ξαναμπούν στα λαγούμια τους. Τα blogs δουλεύουν κανονικά! Καλωσήρθατε και στην... κόλαση!...

Δεν υπάρχουν σχόλια: