ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Επίσκεψη στα γραφεία ΑΜεΑ η Γεωργία Ντάτσικα

 

 Στην Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, η Αντιπεριφερειάρχης

Επίσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε την Τρίτη 16 Απριλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργία Ντάτσικα.

Την υποδέχθηκαν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.ΟΜ.ΑμεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν. ο Πρόεδρος, Αντώνης Χαροκόπος, η Οργανωτική Γραμματέας και Πρόεδρος Σωματείου Ατόμων με Νόσο Crohn & Ελκώδη Κολίτιδα Αχαΐας, Ουλιάνα Ίβαντσικ, και η Αναπληρ. Ταμίας καιΠροέδρος του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία «ΣΟΨΥ» Πάτρας, Χριστίνα Μπίκου.

Σκοπός της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν η ενημέρωση – συζήτηση για γενικότερα θέματα και προβλήματα κοινωνικής πολιτικής που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.

Η κ. Ντάτσικα αναφέρθηκε στην ενεργή και έμπρακτη στήριξη και συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την Περιφερειακή Ομοσπονδία των Ατόμων με Αναπηρία και τους Φορείς μέλη της, ενώ στην συζήτηση, δόθηκε ειδική βαρύτητα στην ιδιαίτερη αξία και σημασία που αποκτά η προσπάθεια της αποϊδρυματοποίησης και της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αναπηρία, για την σταδιακή και ομαλή τους ένταξη στην τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του, ο κ. Χαροκόπος αναφέρθηκε σε κοινές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των ατόμων με αναπηρία, χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους, θέματα τα οποία θα εξειδικευτούν με την Αντιπεριφερειάρχη σε επόμενη συνάντησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: