ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το βίντεο για τα εργατικά δυστυχήματα

 

Ανύπαρκτη η κρατική μέριμνα προστασίας των εργατών.- Δραματικά στοιχεία για τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στην Ελλάδα

«Η ανάπτυξη της κυβέρνησης συνεπάγεται θανάτους με ταξικό πρόσημο» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε βίντεο για τα δραματικά στοιχεία για τα εργατικά δυστυχήματα και ατυχήματα στην Ελλάδα.

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες μόνο είχαμε 23 νεκρούς, ενώ σε 100 μέρες καταγράφηκαν 31 νεκροί και 60 σοβαρά τραυματίες, με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να τονίζει ότι απαιτείται:

- Άμεση απόσυρση των αντεργατικών και εξοντωτικών νόμων της κυβέρνησης Μητσοτάκη

- Επαναλειτουργία της Επιθεώρησης Εργασίας

- Άμεση ενδυνάμωση των κλιμακίων ελέγχων σε βιομηχανικές και τουριστικές ζώνες

- Προτεραιότητα των καταγγελιών για θέματα ασφάλειας

«Από τους 11 νεκρούς εργαζόμενους στο έγκλημα των Τεμπών, μέχρι τις εκατοντάδες περιπτώσεις στον ιδιωτικό τομέα. Η κρατική μέριμνα προστασίας των εργατών είναι ανύπαρκτη. Οι θάνατοι των εργατών είναι αποτρέψιμοι» επισημαίνεται στο βίντεο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: