ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Φίλης (ΝεΑ) Ανάγκη συγκλίσεων, αλλά όχι με Κασσελάκη

 

 

«Ο κ. Κασσελάκης έχει φύγει από την Αριστερά και έχει γίνει ένα κεντρώο λαϊκιστικό κόμμα»...!» εκλιπαρώντας για διάσωση! «Καλή προσγείωση» του εύχονται κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ...

Μετά τις επανειλημμένες δημοσκοπήσεις που δείχνουν καταβαράθρωση του εγχειρήματος υπονόμευσης της ενότητάς του και διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την ομάδα των διασπαστών, που επιμένουν να κρατούν τις έδρες που υφάρπασαν, ο Νίκος Φίλης ξαναγυρνά στον τόπο του εγκλήματοςς και ζητά διάσωσή του  μέσω συνεργασίας της ΝεΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 Αλλά, προσέχτε, όχι με τον Στέφανο Κασσελάκη, που πήρε το κόμμα από τα χέρια των... ιδιοκτητών του, δηλαδή αυτών που διαχειρίστηκαν τις τύχες των Αριστερών ως ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον έριξαν στα... βράχια! Κατευθυνόμενοι από εξωθεσμικά κέντρα ή όχι δεν έχει σημασία. Εκείνο που μετρά είναι το οικτρό αποτέλεσμα των δύο διασπάσεων που προκάλεσαν.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, να οργώνει το Αιγαίο, μέσα από πολιτικούς Λαιστρυγόνες του μαφιόζικου Μητσοτατικού κράτους, επιζητούν, με την συμμετοχή τους σε απίθανη συνεργασία,  να προκαλέσουν νέα διάσπαση του χώρου, ώστε να ανακόψουν το κύμα ανόδου του, που σημειώνεται καθημερινά (σημ.: νέα δημοσκόπηση ανεβάζει τον ΣΥΡΙΖΑ στο 16% και κρυφές δημοσκοπήσεις της ΝΔ και ευρωπαϊκών ΜΜΕ, την κατεβάζουν στο 23%). Παράλληλα το κόμμα των διασπαστών φθίνει προς τα εξωκοινοβουλευτικά όρια, παρ' ότι προσπαθεί να ψαρέψει στα νερά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ικετεύοντας ψηφοφόρους του!

Τούτων δοθέντων, για το ενδεχόμενο συνεργασίας με -προϋποθέσεις- της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Νίκος Φίλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ, αλλά όπως τόνισε όχι με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είμαστε σε μια υφέρπουσα πολιτική κρίση και το 41% του κ. Μητσοτάκη δοκιμάζεται. Υπάρχει ανάγκη συγκλίσεων πολιτικών στη βάση των προγραμμάτων» είπε και διευκρίνισε «με άλλα πρόσωπα και πολιτικές. Με αυτό που συμβολίζει το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη δεν μπορούν να υπάρξουν συγκλίσεις».

Παράλληλα ο Ν. Φίλης, τόνισε ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ «υπάρχουν πρόσωπα που εκτιμώ αλλά είναι αδιέξοδη αυτή τους η παραμονή. Ο κ. Κασσελάκης έχει φύγει από την Αριστερά και έχει γίνει ένα κεντρώο λαϊκιστικό κόμμα».

Ακολούθως ο υποψήφιος ευρωβουλευτής διατύπωσε την άποψη ότι: «μόνο από ένα κόμμα δεν πέφτει ο κ. Μητσοτάκης, χρειάζεται συνεργασία και σε κοινωνικό επίπεδο». Ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «δεν έχει σχέση με την αριστερά ενώ η Νέα Αριστερά είναι μια πρόταση νέα αλλά με ιστορία χωρίς lifestyle στο ψηφοδέλτιο».

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζοντας τα παραπάνω λεγόμενα του... φερέλπιδος στελέχους της ΝεΑ του εύχονται καλό πιλοτάρισμα  στα νεφελώματα που πετά και συνάντηση το βράδυ στις 9 Ιουνίου μετά την ανώμαλη προσγείωσή του!

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: