ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Τέμπη: Ο κύβος ερρίφθη για προανακριτική για το μπάζωμα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή
(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)
Μπούμερανγκ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη γύρισε η προτροπή του για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ βάζει στο κάδρο τέσσερις υπουργούς για το μπάζωμα.Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση δήλωσε ότι θα ζητήσει τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη αναφορικά με το «μπάζωμα των Τεμπών» αμέσως μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή από την Εισαγγεςλέα Εφετών Λάρισας.

«Ζητούμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία να ανοίξουν το δρόμο στη δικαιοσύνη και να μην επιχειρήσουν να συγκαλύψουν για μία ακόμη φορά τις ευθύνες των υπουργών τους» υπογράμμισε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Ο πρωθυπουργός μία μέρα νωρίτερα, όταν κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν κάνει προανακριτική όπως ζητάει η αντιπολίτευση, είπε: 

«Προς το παρόν αυτοί οι οποίοι ζητούν κάτι τέτοιο δεν έχουν καταθέσει σχετική πρόταση. Ας έρθουν να την καταθέσουν και θα τα συζητήσουμε όλα στη Βουλή».

Στην αμέσως επόμενη ερώτηση, έδειξε ότι θα καταφύγει στη γνώριμη μέθοδο του Μαξίμου, τη συγκάλυψη. Στο ερώτημα «εάν υποδειχθούν πολιτικά πρόσωπα της παράταξής σας από τη Δικαιοσύνη, δεσμεύεστε ότι θα πράξετε τα δέοντα ώστε να φτάσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης», ο πρωθυπουργός πέταξε την μπάλα στην εξέδρα.

«Μα δεν μπορώ να το γνωρίζω, γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω ποιο είναι το κατηγορητήριο. Δεν στέλνεται κάποιος άνθρωπος στη Δικαιοσύνη χωρίς κατηγορητήριο.

Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να συντάξει ένα κατηγορητήριο, το οποίο να αντέχει στη βάσανο αυτής της διαδικασίας, η Βουλή έχει υποχρέωση αυτό να το συζητήσει και θα το συζητήσει» είπε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: