ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Για τη διακοπή κυκλοφορίας της Φηρών – Πύργου

 

 

Η κυκλοφοριακή εκτροπή θα διατηρηθεί τις επόμενες ημέρες για την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου

 

Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου "Βελτίωση της παρεχόμενης οδικής ασφάλειας στο Δήμο Θήρας" σας ενημερώνουμε ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών  στην ευθεία Φηρών - Πύργου διατηρείται η κυκλοφορία από Φηρά προς Πύργο και εκτρέπεται η κυκλοφορία για την είσοδο στην πόλη των Φηρών από τη διασταύρωση του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς δεξιά, μέσω της Επαρχιακής οδού Καρτεράδου Φηρών.

Αυτή η κυκλοφοριακή εκτροπή θα διατηρηθεί τις επόμενες ημέρες για την ολοκλήρωση των εργασιών του έργου στην ευθεία Φηρών – Πύργου.

Επειδή διαπιστώθηκε σημαντική κυκλοφοριακή συμφόρηση στο κέντρο των Φηρών, υπήρξε τροποποίηση της της κυκλοφοριακής ρύθμισης.  Εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς των οχημάτων και των πεζών που διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο, και παρακαλούμε για την κατανόηση τους μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:   

Κλειστό το ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην Φηρών -Πύργου


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: