ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Επιτυχημένη η παρουσίαση της πλατφόρμας Tasteat

 

 

Αλλά και  παραγωγική.- Έλαβε χώρα  στο γραφείο της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

 

Επιτυχημένη και παραγωγική ήταν η παρουσίαση της πλατφόρμας Tasteat που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Απριλίου στο χώρο της Ένωσης ξενοδόχων Σαντορίνης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Δημήτρης Σουσούδης CEO & Co-Founder της πλατφόρμας ενημέρωσε τα μέλη της Ένωσης ξενοδόχων, του Σωματείου τουριστικών καταλυμάτων “Η Ατλαντίδα “ και του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας για την πλατφόρμα παραγγελίας φαγητού Tasteat που απευθύνεται μόνο σε τουριστικά καταλύματα και συνδέει τη διαμονή του επισκέπτη με την τοπική κουζίνα μέσα από την άνεση του δωματίου του!  

Οι παρευρισκόμενοι τόσο ξενοδόχοι όσο κι εστιάτορες έδειξαν ενδιαφέρον για την εφαρμογή με τους υπεύθυνους να διευρύνουν τον κύκλο των γνωριμιών και πιθανών συνεργατών τους στην επιχειρηματική κοινότητα του νησιού μας.

Η εφαρμογή απευθύνεται σε καταλύματα χωρίς υπηρεσίες εστίασης, ή και με περιορισμένες υπηρεσίες, όπου έρχεται να αναβαθμίσει τις γενικότερες υπηρεσίες.

Μέσω της χρήσης ενός QR, ο επισκέπτης μπορεί να παραγγείλει άμεσα, ή να προπαραγγείλει, μέσα από μία ενιαία λίστα καταστημάτων, από πρωινό μέχρι και βραδινό & κοκτείλ!


Τα θετικά για τον επισκέπτη:

-Εύκολη διαδικασία παραγγελίας, χωρίς downloads, χωρίς να πρέπει να βάλει στοιχεία (το κάθε QR είναι μοναδικό)   

Πληρωμή με κάρτα, καμία ανάγκη μετρητών

-Έχει στη διάθεση του υπηρεσίες εστίασης από το πρωί έως και τα ξημερώματα
 

Τα θετικά για τον ξενοδόχο:

-Αναβάθμιση υπηρεσιών του καταλύμματος χωρίς κόστος - η υπηρεσία είναι δωρεάν προς τους ξενοδόχους

-Προμήθεια από τις παραγγελίες - νέα πηγή εσόδων

-Πρόσβαση στις παραγγελίες των πελατών μέσω της πλατφόρμας - γνωρίζετε ποιος θα έρθει στο κατάλυμα σας ανά πάσα στιγμή.

-Δε χρειάζεται χρόνος ασχολίας από εσάς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: