ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Στον κάλαθο των αχρήστων η σκουριασμένη θεωρία των δύο άκρων

 

Χ. Γιαννούλης:  «Είναι ξεκάθαρο πως η ΝΔ έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να αλιεύσει ψήφους από τη δεξαμενή της ακροδεξιάς, για να περιορίσει τις σοβαρές απώλειες της»

«Τολμάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πει ένα «όχι» και να κλείσει την πόρτα στους ψηφοφόρους της ακροδεξιάς, όπως έκανε με το δικό του βροντερό «όχι» ο Στέφανος Κασσελάκης; Είναι ξεκάθαρο πως η ΝΔ έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να αλιεύσει ψήφους από τη δεξαμενή της ακροδεξιάς, για να περιορίσει τις σοβαρές απώλειες της». Αυτό τόνισε στην ΕΡΤ1, ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Χρήστος Γιαννούλης.

«Αυτοί που ανασύρουν τη σκουριασμένη θεωρία των δύο άκρων για να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τί έκαναν όταν επί δύο χρόνια ο Ηλίας Κασιδιάρης, μέσα από τις φυλακές έκανε ανενόχλητος προεκλογικό αγώνα μέσω του ραδιοφώνου και του διαδικτύου;

Δεν έβλεπε η ΝΔ τις αφίσες του Ηλία Κασιδιάρη, στα προεκλογικά περίπτερα των «Σπαρτιατών» πριν από τις Εθνικές εκλογές του 2023;»

Χρήστος Γιαννούλης: Στον κάλαθο των αχρήστων η σκουριασμένη θεωρία των δύο άκρων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: