ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Υποχώρησε το κάγκελο που ακουμπούσε και βρέθηκε στο κενό

 

 

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος

 

Μάχη για τη ζωή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» δίνει ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης.  

Ο κ. Λασκαρίδης, ανήμερα των γενεθλίων του μάλιστα, βρισκόταν σε εκδήλωση εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, στην οδό Ανδρομάχης.

Κάποια στιγμή, βγήκε σε ένα μικρό μπαλκονάκι της βιβλιοθήκης προκειμένου να καπνίσει και, στηριζόμενος στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο Λάζαρος Λασκαρίδης να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες ανέκτησε λίγο  αργότερα, αλλά παραμένει διασωληνομένος,, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο κια η κατάσταση της Υγείας του είναι κρίσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: