ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Δημοτικός σύμβουλος με γροθιές κατά αντιδημάρχου

 

Επεισόδιο και στηνΕλασσόνα: Καυγάδισαν μεγαλοπαράγοντας και αντδήμαρχος!

 

Επεισόδιο τραμπουκισμού σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος έδωσε κεφαλιά στον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες.

Η συνάντηση που είχε ο αντιδήμαρχος Υποδομών, Τεχνικών Έργων και Εξοικονόμησης Ενέργειας του δήμου Νίκαιας Λευτέρης Χατζηπαυλίδης με δημοτικό σύμβουλο στο Ειρηνοδικείο για υπόθεση του δήμου πήρε άσχημη τροπή όταν ο τελευταίος χτύπησε τον αντιδήμαρχο και εξαφανίστηκε.

«Μου έριξε κουτουλιά και μου έσπασε τη μύτη με αποτέλεσμα να τρέξει αίμα και να πάθω διάσειση. Πήγα στο νοσοκομείο και περιμένω τα αποτελέσματα των εξετάσεων» θα πει στο protothema.gr ο κ. Χατζηπαυλίδης ο οποίος προσπαθεί να συνέλθει από το δυνατό και ξαφνικό χτύπημα που δέχτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., όλα συνέβησαν περίπου στις 10.30 όταν, για άγνωστο λόγο, ο δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο και τον χτύπησε.

Όλα έγιναν έξω από το Ειρηνοδικείο Νίκαιας, όταν σύμφωνα με την ΕΡΤ δημοτικός σύμβουλος επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο υποδομών και τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Νίκαιας, Ελευθέριο Χατζηπαυλίδη, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Οι δύο άνδρες ανήκουν σε αντίπαλες παρατάξεις και ο δράστης προς το παρόν δεν έχει συλληφθεί.

Ελασσόνα: Καυγάδισαν μεγαλοπαράγοντας και αντδήμαρχος

Βαριές εκφράσεις εκατέρωθεν σε …πολεμική σύγκρουση μεταξύ νυν Αντιδημάρχου και οικονομικού παράγοντα της πόλης της Ελασσόνας σε γνωστό καφέ.

Αφορμή για την…σύρραξη ήταν η ατάκα του οικονομικού μεγαλοπαράγοντα , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, απευθυνόμενος στον Αντιδήμαρχο πως…δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο του Δήμου για την μετάβασή του στο συλλαλητήριο των αγροτών και κτηνοτρόφων.

Η …σπίθα του άγριου καβγά άναψε και αντηλλάγησαν εκατέρωθεν βαρύτατες εκφράσεις τόσο σε προσωπικά γεγονότα, δεν μας αφορούν αυτά, αλλά και σε επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης και μάλιστα σε …βάθος 4ετίας για τις Δημοτικές εκλογές και την ενδεχόμενη συνεργασία τους!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: