ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Οι κορυφαίοι διαιτητές Ταεκβοντό στη Σαντορίνη

 

 

Τελικό σεμινάριο των κορυφαίων διεθνών διαιτητών Ταεκβοντό, οι οποίοι θα διαιτητεύσουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

 

Με το βλέμμα στο Παρίσι ξεκίνησε χθες (24/4) στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης το «PARIS 2024 Paralympic Games Top 30 International Referees Training Camp».

Πρόκειται για το τελικό σεμινάριο των κορυφαίων διεθνών διαιτητών Ταεκβοντό, οι οποίοι θα διαιτητεύσουν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι που θα διεξαχθούν από τις 28 Αυγούστου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου 2024.

 

Κατά την έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου τόσο ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WT) κ. Chungwon Choue, όσο και ο Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Τζούρος Ελευθέριος απηύθυναν χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ τίμησε επίσης με την παρουσία του ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ETU) κ. Μουρούτσος Γιάννης.

Μάλιστα, στο σεμινάριο δίνουν το παρών ο Τεχνικός Υπεύθυνος «Παρίσι 2024 Παρολυμπιακοί Αγώνες» κ. Chakir Chelbat, ο Πρόεδρος  της Επιτροπής Πάρα Ταεκβοντό κ. Usman Dildar, ο Πρόεδρος Διαιτησίας κ. Mohammed Argoubi, ο Αθλητικός Διευθυντής Πάρα Ταεκβοντό κ. Olof Hansson και ο Υπεύθυνος Ηλεκτρονικών Συστημάτων κ. Thomas Booser.

Το σεμινάριο που ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 πραγματοποιείται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό και διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό με τον Πρόεδρο Διαιτησίας Πάρα Ταεκβοντό 4ης Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό κ. Καλούδη Κώστα να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των Ομοσπονδιών και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

 Χρυσός Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, ενώ χορηγοί είναι επίσης το εστιατόριο Idol, τα καταλύματα Caves, το ζαχαροπλαστείο «Ζώτος», η Κάβα Φουστέρης, το εστιατόριο «Πύργος» και η ταβέρνα «Savvas Popeye»




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: