ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ ο Πατρινός Άρης Σπηλιωτόπουλος

 

Ο Πατρινός επικοινωνιολόγος, στα 31 του χρόνια, υπήρξε υπουργός του Καραμανλή.- Μέχρι σήμερα ήταν σύμβουλος του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή του κόμματος!

 

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επικοινωνιολόγος, πρώην υπουργός της ΝΔ αναλαμβάνει ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες.

Μάλιστα το όνομά του είχε ακουστεί και για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, κάτι που τελικά δεν έγινε καθώς θεωρείται επιρροή του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευάγγελου Αντώναρου, και προέρχονται και οι δύο από το καραμανλικό στρατόπεδο, καθότι υπήρξαν κυβερνητικοί εκπρόσωποι του κ. Καραμανλή. Μέχρι τώρα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου ευρωβουλευτή Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου (γιου της Κατερίνας Παπακώστα) και πλέον φαίνεται πως αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο σε κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό του επιτελείο θα βαδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης προς τις ευρωεκλογές, όπως πληροφορείται και το CNN Greece.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή και πάλαι ποτέ στενός του συνεργάτης (το 1997 έγινε ο νεότερος εκπρόσωπος Τύπου της πολιτικής μας ιστορίας στα 31 του τότε χρόνια) έχει ήδη ενταχθεί στο δυναμικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και δίνει τις συμβουλές του ενόψει της μάχης της 9ης Ιουνίου.

Το όνομά του, μάλιστα, είχε ακουστεί και για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιλέχθηκε προς το παρόν ένα πιο σκιώδες πόστο.

Σε σχέση με την προεκλογική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ, η Αττική σαφώς κι έχει προτεραιότητα, με τον κ. Κασσελάκη- αναγκάστηκε να επιστρέψει χθες Κυριακή αεροπορικώς στην Αθήνα από τη ναυτική του περιοδεία λόγω των θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο- να περιοδεύει σε περιοχές της στα κενά περιοδειών του ανά την υπόλοιπη περιφέρεια και να δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στους δήμους και στις γειτονιές της κατά την τελευταία προεκλογική εβδομάδα.

Στο μεσοδιάστημα έχει ζητηθεί από τις Νομαρχιακές του Λεκανοπεδίου να διοργανώνουν εκδηλώσεις με τη συμμετοχή και των επικρατέστερων υποψήφιων, αφού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να περιοδεύσει, ανάμεσα σε άλλες περιοχές, για αρκετές ημέρες και στη Βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία- Θράκη) όπου το πρόβλημα είναι μεγάλο για το κόμμα από τη στιγμή που η Ελληνική Λύση σε ορισμένους νομούς είναι δεύτερη και με διαφορά.

Βαρύτητα δίνεται και στην Ήπειρο- ο κ. Κασσελάκης θα περιοδεύσει και στους τέσσερις νομούς της-, αλλά και στην Κρήτη όπου θα επιστρέψει για περιοδεία στο νομό Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, αναβάλλεται, η προγραμματισμένη για αύριο εκδήλωση για την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες λόγω ασθένειας της Σοφίας Μπεκατώρου η οποία θα ήταν μία εκ των ομιλητριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: