ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Παράρτημα: Τα κλειδιά στα χέρια αντιεξουσιαστή!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Παράρτημα: Τα κλειδιά στα χέρια τρομοκράτη, «έφριξε» η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας ΦΩΤΟ
×
Οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε 25 συλλήψεις και χθες το μεσημέρι οι ταραξίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα
 
Στα χέρια του κατηγορούμενου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης» Ανδρέα Φ. βρίσκονταν τα κλειδιά του παραρτήματος του Πανεπιστημίου της Πάτρας μέχρι τη μέρα της σύλληψής του!



Η αποκάλυψη που γίνεται σήμερα από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» και τον δημοσιογράφο  είναι συνταρακτική αν μη τι άλλο, γιατί φαίνεται ότι η τρομοκρατία «φώλιαζε» σ΄ ένα εμβληματικό ακίνητο της Πάτρας, που βρίσκεται στη δικαιοδοσία και διαχείριση του Δήμου Πατρέων!

Τα προχθεσινά εκτεταμένα επεισόδια, με αφορμή τη συμπαράσταση δεκάδων αναρχικών στον φερόμενο τρομοκράτη και σύντροφό τους, προκάλεσαν πολύωρη αναστάτωση στο κέντρο της Πάτρας και συνακόλουθα την επέμβαση της Αστυνομίας, που ήλθε «πρόσωπο με πρόσωπο» με τους αναρχικούς.

Οι άνδρες της Αστυνομίας προχώρησαν σε 25 συλλήψεις και χθες το μεσημέρι οι ταραξίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ητοι παρακώλυση κυκλοφορίας, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ησυχίας, αντίσταση και απείθεια κατά της Αρχής κ.ά. Παραπέμφθηκαν για να δικαστούν στο αυτόφωρο πλημμελειοδικείο.

Αστυνομικές πηγές χαρακτηρίζουν ευθέως το παράρτημα «καταφύγιο τρομοκρατών», ωστόσο τονίζουν ότι «πέραν της εκκένωσής του και της παράδοσής του στον Δήμο δεν έχουν τη δυνατότητα περαιτέρω πρωτοβουλιών όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ακινήτων, γιατί μόνος αρμόδιος είναι ο Δήμος…».

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Π», αν και το κτίριο παραδόθηκε λίγο μετά τις 4, το απόγευμα της Παρασκευής, το βράδυ της ίδιας μέρας «εισέβαλαν» σ΄ αυτό αναρχικοί, γεγονός που φανερώνει αδυναμία ή και απροθυμία του Δήμου να εγγυηθεί την ασφάλεια του παραρτήματος.

Η παράδοση και παραλαβή συμφωνήθηκε μεταξύ του δημάρχου Κώστα Πελετίδη και του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας, ταξιάρχου Θόδωρου Τσάτσαρη, παρουσία εισαγγελέως. Είναι δε, χαρακτηριστικό ότι η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου «έφριξε», βλέποντας το εσωτερικό του παραρτήματος! Μάλιστα, απευθύνθηκε στους δύο υπαλλήλους του Δήμου και αυστηρά είπε ότι «είναι απαράδεκτο να έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού το Παράρτημα, που αποτελεί δημόσια περιουσία».


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Παράρτημα: Τα κλειδιά στα χέρια τρομοκράτη, «έφριξε» η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πάτρας ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: