ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Ν.Α: αθλιότητα, βάζει στο ίδιο “τσουβάλι” ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ!

 

Όσο οι δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ που τους χάϊδευαν, τώρα τους δείχνουν την πόρτα εξόδου από το πολιτικό σύστημα, τόσο, περισσότερο βγάζουν το μένος δημόσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. 

Δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα καθώς πρόκειται για υβριδικό κατασκεύασμα, σαν αυτά που έχουμε δει από το παρελθόν! Αστέρες διάττονες που έλαμψαν στο στερέωμα και χάθηκαν μονομιάς, όταν διέγραψαν τον κύκλο τους! 

Τέτοια ''αστέρια''  πέταξαν κατά καιρούς στο πολιτικό στερέωμα, καθότι κεντρικά στελέχη του συστήματος, όπως: Η Ντόρα, ο Σαμαράς, ο Τζοβόλας, ο Λαφαζάνης, ο Μάνος, ο Καμμένος και πολλοί άλλοι των οποίων άγνωστος  παραμένει ο αριθμός.

Στην περίπτωση όμως της ΝΑ  που προήλθε από κλοπή εδρών (αποστασία) συγκροτείται ένα συνονθύλευμα νέων υποτίθεται αριστερών στελεχών, που στην ουσία πρόκειται για μεσήλικες ή μαθουσάλες της Αριστεράς, που εάν είχαν το Γνῶθι σεαυτόν θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί, μόνοι τους, κοινώς να είχαν αδειάσει το χώρο, αλλά… Δεν πρόκειται για ένα κόμμα σύγχρονης Αριστεράς, για ένα κανονικό αριστερό κόμμα!

Γιαυτό δεν πρέπει να μας ξενίζει που σχολιάζουν κατά τέτοιον τρόπο την αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, πηγές της ΝΑ λέγοντας ότι τα δυο κόμματα μοιάζουν όλο και περισσότερο. Οι ίδιες πηγές ταυτόχρονα ζητούν να δώσει τώρα στη δημοσιότητα το Πόθεν Έσχες του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον Ιούνιο.

Εδώ πρόκειται για μαρξιστική κριτική του προγράμματος της... Γκόντα, αλλά τέτοιες πεπονόφλουδες  πετούσαν και προημερών στα πόδια του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κι εκεί που ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονταν σε αδιέξοδο, να συσπειρώσει τους βουλευτές τους, υπό την απειλή πτώσης της κυβέρνησης και οδήγησης σε εκλογές. Και να έρθει  το 158 να επικυρωθεί από την αντιπολίτευση με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Μιλάμε για τέτοια πρεμούρα που τους έχει πιάσει! Και δεν έχουν να αντιπολιτευτούν το κόμμα του Μητσοτάκη, που χώριζε με τη γυναίκα του για να μην πληρώσει φόρο, όταν επρόκειτο να δηλωθεί το... φτωχοκάλυβο του Βολτέρου στις όχθες του Σικουάνα! Ούτε να πουν λέξη για τις παρακολουθήσεις, για το έγκλημα των Τεμπών κ.α. πολλά ανοσιουργήματα της πολιτικής Μητσοτάκη!

Προσέχτε τι λένε μεταξύ πολλών άλλων:

«Τις τελευταίες ημέρες οι πολίτες παρακολουθούν ένα θλιβερό μπρα ντε φερ μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ για το εάν ο κ. Μητσοτάκης ή ο κ. Κασσελάκης έχει καλύτερη τεχνογνωσία σε εξωχώριες εταιρείες, φορολογικούς παραδείσους και διαδρομές χρημάτων μεταξύ εταιρειών. Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση συγκρούονται για εκατοντάδες εκατομμύρια που πάνε κι έρχονται. Μπορεί η κοινωνία να τους εμπιστευτεί ότι θα ενδιαφερθούν για την καθημερινότητα;», σημειώνουν πηγές της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Δηλαδή της... μαϊμού κοινοβουλευτικής ομάδας, που απέκτησαν από τους ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.! 

Να την χαίρονται με την τέτοια εμβρύθεια απόψεων που την διακατέχει!

Και μετά παραπονιόνται για τα αναθεματίσματα που τους σέρνουν οι πολίτες της Αριστεράς;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: