ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Πέθανε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος

Πέθανε ο δήμαρχος Αιγιαλείας (Αιγίου), Δημήτρης Καλογερόπουλος
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί από τον Ιερό Ναό Φανερωμένης στο Αίγιο, ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Ροδοδάφνη Αιγίου.

 

Νοσηλευόταν με βαρύ εγκεφαλικό.- Συλλυπητήρια μηνύματα από ΣΥΡΙΖΑ, Περιφερειάρχη ΔΕ και Ώρα Πατρών

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί από τον Ιερό Ναό Φανερωμένης στο Αίγιο, ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Ροδοδάφνη Αιγίου.

Έφυγε από τη ζωή ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος από τις 28 Σεπτεμβρίου νμοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί από τον Ιερό Ναό Φανερωμένης στο Αίγιο, ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Ροδοδάφνη Αιγίου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αιγιαλείας

«Με οδύνη, θλίψη και συντριβή, αποχαιρετούμε τον Άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Καλογερόπουλο ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα την 11η Οκτωβρίου 2024, μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου.

Αποχαιρετούμε τον πρώτο δημότη της πόλης μας. Τον άνθρωπο που οραματίστηκε, που αγωνίστηκε, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τον τόπο μας. Τον άνθρωπο που πριν από έναν χρόνο ακριβώς πανηγύρισε την πρώτη φορά που εκλέχθηκε Δήμαρχος στην Αιγιάλεια, για δεύτερη συνεχή θητεία. Αποχαιρετούμε τον δικό μας Δημήτρη Καλογερόπουλο»

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ για το θάνατο του Δημάρχου Αιγιάλειας  Δημήτρη Καλογερόπουλου

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει τη βαθιά κι ειλικρινή της θλίψη για τον θάνατο του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου. Παράλληλα εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς του οικείους του και τους συνεργάτες του αποθανόντος.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπηρέτησε με ζήλο και αυταπάρνηση την τοπική αυτοδιοίκηση. Ήταν άνθρωπος απλός, προοδευτικός πολιτικός, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς στην τοπική κοινωνία.

Το έργο που αφήνει πίσω του τεράστιο κι αυτό το έργο είναι που αναγνώρισαν οι πολίτες της Αιγιάλειας δίνοντας τους πέρυσι μια δεύτερη θητεία στον δημαρχιακό θώκο. Η πληθωρική του προσωπικότητα και το πάθος του για προσφορά, καθιστούν το κενό που αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο». 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Νεκτάριου Φαρμάκη για την απώλεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου

Στο άκουσμα της θλιβερής απώλειας του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής:

"Ένας αγωνιστής της τοπικής αυτοδιοίκησης, ένας υπεύθυνος και συνεπής πολιτικός, ένας εξαίρετος άνθρωπος, έφυγε από τη ζωή και αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος υπερασπίστηκε μέχρι τέλους το όραμά του και άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην Αιγιάλεια. Όλα αυτά τα χρόνια οικοδομήσαμε μια ειλικρινή, γνήσια συνεργασία και φιλία για το κοινό καλό των πολιτών.

Δήμαρχε σε αποχαιρετούμε με συγκίνηση και καταθέτουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.

Θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη"..

 

Ώρα Πατρών: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Δημήτρη Καλογερόπουλου

Η παράταξη μας, Ώρα Πατρών και τα μέλη της εκφράζουν την θλίψη τους για το θάνατο του Δημάρχου Αιγίου, Δημήτρη Καλογεροπούλου. 

Πέρυσι τέτοιο καιρό πανηγύριζε τη νίκη που του πρόσφεραν οι Αιγιαλείς, τιμώντας το έργο και την προσφορά του και φέτος να φεύγει για το μεγάλο ταξίδι. 

Η παράταξη μας είχε δημιουργήσει στενές σχέσεις με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο και τον είχε φιλοξενήσει σε συζήτηση το 2021 για τον εκλογικό νόμο και τις αναπτυξιακές προοπτικές στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους και τους συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: