ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Σε τεντωμένο σχοινί – Συνεδριάζει η Π.Γ.

 

Εμπρηστικά καλέσματα καλούν σε συγκεντρώσεις «οργισμένων» έξω από την Κ.Ε. – «Παραμένω πρόεδρος» λέει ο Στέφανος Κασσελάκης που δήλωσε δεν θα ενεργοποιήσω το εξώδικο

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σήμερα το μεσημέρι, μέσα σε ένα κλίμα πόλωσης και αντιπαραθέσεων, όπου οι όποιες προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι, πέφτουν σε κενό. Δύσκολα τα επόμενα εικοσιτετράωρα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με καλέσματα σε συγκέντρωση «οργισμένων» υποστηρικτών του Σ. Κασσελάκη, έξω από τη συνεδρίαση της Κ.Ε.

Η Πολιτική Γραμματεία που συνεδριάζει σήμερα στις 13:00, θα είναι η δεύτερη, μέσα σε μια εβδομάδα που θα πραγματοποιηθεί με θέμα το εξώδικο του προέδρου Στέφ. Κασσελάκη, που δήλωσε χθες στον ΑΝΤ1 (συνέντευξη στον Ν. Χατζηνικολάου), πως δεν θα το ενεργοποιήσει, αφού ικανοποιήθηκε το αίτημά του να δημοσιοποιηθούν τα Πόθεν Έσχες όλων των υποψηφίων. 

Παράλληλα, αναμένεται να παρουσιαστεί και η εισήγηση της γραμματέως της Κ.Ε. Ράνιας Σβίγκου προς την Κεντρική Επιτροπή που συνεδριάζει εκτάκτως το Σάββατο στις 11.00 σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο. 

Στη συνεδρίαση της Κ.Ε. θα υπάρξει ενημέρωση των μελών της για το θέμα του εξώδικου, τα οποία και θα κληθούν να αποφασίσουν επ’ αυτού και θα συζητήσουν τις προτάσεις που θα παρουσιαστούν. 

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει τι θα γίνει στην Κ.Ε. Να σημειωθεί ότι η Επιτροπή Δεοντόλογίας που συνεδρίασε την Τετάρτη, έστειλε στο αρχείο χωρίς να συζητήσει το αίτημα για διαγραφή του Σ. Κασσελάκη που είχε καταθέσει ο πρώην βουλευτής Θ. Μουμουλίδης με πλειοψηφία 8 έναντι 6 και 1 λευκό. 

Όμως ταυτόχρονα αποφάσισε με ευρεία πλειοψηφία να αποσταλεί επιστολή στον πρώην πρόεδρο, που θα του ζητά να ανακαλέσει το εξώδικο.

στο avgi.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: