ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Τέμπη: Αυτό είναι το live streaming από το Καλλιμάρμαρο

 

Ζωντανά από το avgi.gr η μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο - Το live streaming της εκδήλωσης και οι οδηγίες προς όλους τους θεατές

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη συναυλία – παρέμβαση για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο σήμερα στις 19:00, όπου δεκάδες χιλιάδες θεατές θα παρεβρεθούν, καθώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από τις πρώτες κιόλας μέρας. Ωστόσο, όλη η Ελλάδα θα μπορεί να παρακολουθήσει τη συναυλία καθώς δημοσιεύτηκε το live streaming.

H πλατφόρμα online παραστάσεων eStage θα μεταδώσει δωρεάν τη συναυλία σε live streaming μέσω Youtube. Την εκδήλωση θα μπορείτε να την δείτε και μέσω του avgi.gr.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της «ενώνουμε τη φωνή μας με τις οικογένειες, τους δημιουργούς και όλους τους πολίτες ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η συναυλία – παρέμβαση για τα Τέμπη θα προβληθεί δωρεάν από την πλατφόρμα eStage προκειμένου όπως αναφέρει η εταιρεία «να φτάσει παντού το μήνυμά της» και γι΄αυτό έχει καταργηθεί η εγγραφή.

Οι σύνδεσμοι για τη δωρεάν προβολή της συναυλίας – παρέμβαση για τα Τέμπη θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ωρών. 

Σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε το eStage το μόνο που έχει να κάνει κάποιος για να παρακολουθήσει τη συναυλία είναι να πατήσει το play.

Οι οδηγίες για δημόσιες προβολές 

Όσον αφορά στις δημόσιες προβολές σε πλατείες που προγραμματίζουν δήμοι, φορείς και σύλλογοι το eStage δίνει τις εξής οδηγίες:

1. Υπολογιστής και σύνδεση internet. Το ιδανικό είναι ενσύρματη ethernet ή 4 & 5g. Καλό είναι να αποφύγετε το wifi.

2. Προτζέκτορας 

3. Επίσκεψη στους συνδέσμους που θα ανακοινωθούν σήμερα και πατήστε play

Δεν υπάρχουν σχόλια: