ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Ντου της ΕΛΑΣ κατά ρομά για επίθεση στην ΔΕΔΔΗΕ

 


Συνελήφθησαν ως ύποπτα 17 άτομα εντός επτά οικιών και κρατήθηκε ένα για συμμετοχή του σε ομάδα 10 ατόμων που κακοποίησε δύο εργαζομένους

Ένα ακόμη ντου της ΕΛΑΣ έλαβε χώρα στην Αιγιάλεια με αστυνομικούς από την περιοχή, αλλά και από αυτή των Πατρών. Συνελήφθησαν εντός της οικίας των 17 ρομά ως ύποπτοι και  ταυτοποιήθηκε και κρατήθηκε ένα για αναίτια επίθεση και κακοποίηση κατά δύο εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ που είχαν προσέλθει για επισκευή βλάβης  σε ηλεκτρική κολόνα.

Απ' ότι λέγεται τα συμβάντα αυτού του τύπου είναι συχνά και προέρχονται από παραβατικά άτομα που έχουν λόγους να αποτελεί άβατο η περιοχή τους.

Για το ζήτημα αυτό εξεδόθη από την ΕΛΑΣ η παρακάτω ανακοίνωση:

«Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, σε περιοχή της Αιγιάλειας, ο
κατηγορούμενος με ακόμα δέκα περίπου άγνωστα άτομα, επιτέθηκαν σε δυο υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, οι οποίοι είχαν μεταβεί στην περιοχή, προκειμένου να αποκαταστήσουν
  βλάβη του δικτύου, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Οι παθόντες μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και μετά την παροχή  πρώτων βοηθειών, αποχώρησαν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της ιδίας Υπηρεσίας και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, πραγματοποίησαν έρευνες σε επτά οικίες, κατά τις οποίες εντόπισαν και προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας συνολικά δεκαεπτά άτομα, ως ύποπτοι τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν μεθοδικές έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας με αποτέλεσμα την ταυτοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αχαΐας (παράλληλη έδρα Αιγίου)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: