ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Διαπρύσιος Παύλος υπέρ συνάντησης των «5»

 

  

«Όποιος υπονομεύσει με την απουσία του αυτή τη συνάντηση, είτε θέλει ένα ΣΎΡΙΖΑ μικρό» κι αυτό «εμένα δεν με εκπροσωπεί»!

ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ συνάντησης των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, το μεσημέρι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook,  παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και τους δικούς του πολιτικούς άξονες για τα ζητήματα που έχουν δημιουργήσει συγκρούσεις και τριβές, διευκρινίζοντας προς πάσα κατεύθυνση:

«Όποιος υπονομεύσει με την απουσία του αυτή τη συνάντηση, είτε θέλει ένα ΣΎΡΙΖΑ μικρό που θα ασχολείται με τα δικαιώματα και μόνο, είτε θέλει ένα ΣΎΡΙΖΑ πάλι μικρό που θα ψάχνεται να κολλήσει σε κάποιο «κεντροαριστερό» σενάριο» αυτό «εμένα δεν με εκπροσωπεί»!

Συγκεκριμένα έγραψε χθες ότι:

«ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ που έχει γίνει, αύριο (σ.σ.: σήμερα)  `στις 12.30 μμ θα γίνει η συνάντηση στα γραφεία της Κουμουνδούρου των υποψηφίων προέδρων στις εκλογές του Σύριζα.

Ο Νίκος Φαραντούρης και ο Απόστολος Γκλέτσος θα συμμετάσχουν μεσώ ZOOM το οποίο θα είναι διαθέσιμο αύριο από τις 12. 00, λόγω του ότι ο ένας είναι Γαλλία και ο άλλος στην Κύπρο.

Στη συνάντηση με βάση τη συνεννόηση που έχει γίνει θα είναι παρόντες η Ράνια Σβίγγου γραμματέας του κόμματος, ο Νίκος Παππάς ως πρόεδρος της ΚΟ και ο Θάνος Μωραΐτης ως διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας!

Εκεί είναι προφανές πως θα τεθούν ΌΛΑ τα ζητήματα που έχουν ανακύψει προκείμενου μέσα από συζήτηση, αντιπαράθεση και σύνθεση να υπάρξει μια ομαλή πορεία προς τις εκλογές.

ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΕΙ την εικόνα ρευστοποίησης που δημιουργούν τόσο τα απαράδεκτα εξώδικα, όσο και οι απειλές για διαγραφές ή αποκλεισμούς υποψηφιότητας!!

Το λέω καθαρά προς κάθε κατεύθυνση:  Όποιος υπονομεύσει με την απουσία του αυτή τη συνάντηση, είτε θέλει ένα ΣΎΡΙΖΑ μικρό που θα ασχολείται με τα δικαιώματα και μόνο, είτε θέλει ένα ΣΎΡΙΖΑ πάλι μικρό που θα ψάχνεται να κολλήσει σε κάποιο «κεντροαριστερό» σενάριο!

Εμένα δεν με εκπροσωπεί καμιά τ΄τοια προοπτική!  Θέλω ένα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματική αντιπολίτευση και κυβερνώσα δύναμη!
Γι αυτό πήρα την πρωτοβουλία και αύριο θα είμαι εκεί!!

__________

Υγ. Τα γράφω αυτά γιατί παρά τη συμφωνία που έγινε, συνεχίζουν ύπουλα κάποιοι να προσπαθούν να ακυρώσουν την αυριανή (σ.σ.: σημερινή)  συνάντηση για να υπηρετήσουν ιδιοτελή σχεδία!!

Αύριο μετριούμαστε όλοι!


Παύλος Πολάκης

βουλευτής ΣΎΡΙΖΑ Χανίων, υποψήφιος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: