ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Εάλω η πόλις είναι η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

 

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης αποσύρει το εξώδικο και η Γεροβασίλη επιμένει επιμένει στην θέση της για διαγραφή. Φόβος ότι ενδεχόμενη κάθοδος Κασσελάκη, θα εκλεγεί πανηγυρικά

Επειδή όλοι δεν χαράσσουν το ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρουμε πληροφορίες που λένε ότι: Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Π.Γ. ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη Τετάρτη θα καταθέσει αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για όσους ευθύνονται για το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος.

Κατά τ' άλλα, μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ συνήλθαν και συζήτησαν το μεσημέρι για να εξαετάσουν τρόπο που θα αποκλείσουν τον Κασσελάκη από το εσωκομματικό δημοψήφισμα, καθώς φοβούνται πως ενδεχόμενη κάθοδός του τον βγάλει πρόεδρο πανηγυρικά! Κάτι που αποδεικνύεται από την μεγάλη ακροαματικότητα της χθεσοινής συνέντευξης στον ΑΝΤ1.Για υτό προσπαθούν να του γρατσουνίσουν το προφίλ!

Θα καθοριστεί η απάντηση των συλλογικών οργάνων μετά το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη ενόψει και της αυριανής συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. Εντάσεις, καλέσματα σε συγκεντρώσεις έχουν πυροδοτήσει ένα κλίμα συγκρουσιακό κια παράλληλα ηττοπαθειας στο ιερατείο της σοφίας των μαμούθ!

Εάλω η πόλις είναι η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, βήμα , βήμα.

Κι ο Στέφ. Κασελάκης κάνοντας ελιγμό, αποσύρει το εξώδικο προς την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «ώστε να μην υπάρχει κανένα άλλοθι», όπως σημειώνει ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση. 

Ωστόσο η Όλγα Γεροβασίλη βαθαίνει το ρήγμα καθώς την κυριαρχεί προσωπικό μένος που ο Στ. Κεσσελάκης πραγματοποίησε βροντερή συγκέντρωση προ ημερών στην εκλογική της περιφέρεια την Αρτα.

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πήρε πίσω το εξώδικο ενώ όπως ο ίδιος είπε εξακολουθεί να είναι πρόεδρος» φέρεται να δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες η Όλγα Γεροβασίλη κατά τη συνεδρίαση της Π.Γ.

«Άρα δεν υπάρχει σεβασμός στις αποφάσεις του κόμματος. Χθες μίλησε για αλλαγή πολιτεύματος. Ο μη σεβασμός του πολιτεύματος αποτελεί λόγο αποκλεισμού του κόμματος από εθνικές εκλογές» με αυτήν την τρομολαγνική τοποθέτηση προσπάθησε να περάσει την αντίδρασή της απέναντι στον Στ. Κασσελάκη.

Άμεση όμως ήταν και η αντίδραση του Στ. Κασσελάκη που μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Όπως δημοσιεύουν όλα τα δημοσιογραφικά site, στη σημερινή συνεδρίαση, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας (που θεωρεί ότι στη δημοκρατία μας δεν πρέπει να έχω δεύτερη ευκαιρία) αναφέρθηκε στο απόσπασμα αυτό λέγοντας: «Μίλησε για αλλαγή πολιτεύματος, που αποτελεί λόγο αποκλεισμού κόμματος από εθνικές εκλογές ο μη σεβασμός του πολιτεύματος».

Κι αφού αναφέρθηκε στο «όραμά του για συμμετοχική αμεσοδημοκρατία» ανέφερε τέσσερις περιπτώσεις, που στήριξε και ο ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν κια επισήμανε:. 

«Ζητώ από τα στελέχη που αγωνίζονται για τον αποκλεισμό μου από τις εκλογές για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να το κάνουν όντως επειδή δεν βάζω ζάχαρη στον καφέ μου. Είναι προτιμότερο, από το να παραχαράσσουν την ίδια την Ιστορία, τους αγώνες και τις προτάσεις του κόμματός μας προς την κατεύθυνση της συμμετοχικής - άμεσης δημοκρατίας».

Ωστόσο η κα Γεροβασίλη επέμεινε:

«Η δράση του Κασσελάκη είναι διασπαστική κίνηση» φέρεται να πρόσθεσε «και όχι η αντίδραση του κόμματος απέναντι σ' αυτή». Υποστήριξε επίσης ότι «η αντίδραση με τη σύγκληση της ΚΕ είναι η μίνιμουμ κίνηση αξιοπρέπειας».

Ο εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενος Γιάννης Ραγκούσης. κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε: Το εξώδικο είναι η μέχρι στιγμής κορυφαία πράξη ποινικοποίησης του κόμματος, σε συνέχεια άλλων που πρόσφατα προηγήθηκαν. Πρόσθεσε μάλιστα πως στόχος της ποινικοποίησης του κόμματος από τον Στέφανο Κασσελάκη και τους/τις ομοίους του είναι το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: