ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Προβοκάτσια τα sms, για πίεση!


 Τα μέλη της ΚΕ να λάβουν απερίσπαστα τις αποφάσεις τους για να πάρουν και τις ευθύνες τους, λέει ο πρόεδρος του κόμματος!


Προβοκάτσια είναι τα sms, που κυκλοφορούν για άσκηση πίεσης στα μέλη της ΚΕ που συνεδριάζουν αύριο σε ξενοδοχείο στην πλατεία Καραϊσκάκη, δηλώνει ο πρόεδρος Στέφ. Κασσελάκης.

Πρόκειται για συγκέντρωση, στην οποία φέρονται να καλούνται -εκ μέρους του- μέλη έξω από την Κεντρική Επιτροπή αύριο Σάββατο, με στόχο να εμποδιστεί η λήψη απόφασης για τον ίδιο.

«Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι «αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες».

«Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης» συμπληρώνει, μεταξύ άλλων. 

Αναλυτικά ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει στην ανάρτησή του τα εξής:  

«Επειδή τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που αναπαράγουν sms με τα οποία καλούνται -δήθεν εκ μέρους μου- μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έξω από το ξενοδοχείο που θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή το Σάββατο, τονίζω: Όπως και σε αντίστοιχες προβοκάτσιες που σχεδιάζονταν κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ, έτσι και τώρα, αποδοκιμάζω τέτοιες ενέργειες.

Τα μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πρέπει να αφεθούν απερίσπαστα να λάβουν τις αποφάσεις τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και όλοι θα κριθούμε ψύχραιμα και ουσιαστικά, με τον μόνο τρόπο που αρμόζει: την ψήφο της βάσης».


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: