ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Διαγράφεται και από μέλος της ΝΔ ο Μάριος Σαλμάς

Ο Μάριος Σαλμάς κάνει δηλώσεις στο περιστύλιο της Βουλής

 


Διαφαίνεται πως προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο αφήγημα της ΝΔ περί καλής συνεργασίας με τους τραπεζίτες, στους οποίους χρωστά 600 εκτ. ευρώ

Διαγράφεται και από μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάριος Σαλμάς, με απόφαση της γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Μαρίας Συρεγγέλα.

Υπευμίζεται ώς η κα Συρεγγέλα είναι αυτή που προκάλεσε τ εκνευρισμό του Πολάκη και την προσωρινή διαγραφή του. Και κατά πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν υπήρξε έμμισθη συνεργάτης της ΚΥΠ. 

Είχε προηγηθεί η διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ -με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας- με τον ίδιο να δηλώνει ότι ότι δεν παραδίδει την έδρα και θα παραμείνει ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Από τα παραπάνω διαφαίνεται πως ο Μάριος Σαλμάς που κατηγόρησε τους τραπεζίτες και δικαίως για τις αθέμιτες πρακτικές των τραπεζιτών εις βάρος των δανειοληπτών, πρέπει να προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο αφήγημα της ΝΔ περί καλής συνεργασίας με τους τραπεζίτες, υπό το φάσμα της ανατροπής των σχέσεων με τις τράπεζες, οι οποίες κρατούν την ΝΔ και όλο το υπουργικό Συμβούλιο με τα χρέη που έχουν δημιουργήσει, άνω των 600 εκατομμ. ευρώ. 

Πολύ περισσότερο, που στα σενάρια, περί αντικατάστασης εν πλω, του Κυρ. Μητσοτάκη, περιλαμβάνεται ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Νίκος Δένδιας, καθώς τα ποσοστά της ΝΔ κατεβαίνουν δραματικά από 28% των ευρωεκλογών στο 22% ή ακόμη και στο 20% στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, υπό τον ζόφο της κάποιας στιγμής ανασυγκρότησης της Κεντροαριστεράς, υπό οποιοδήποτε ηγετικό σχήμα, που θα δώσει διέξοδο στην δοκιμαζόμενη Οικονομία και στην αγανακτισμένη κοινωνία που καθημερινά βιώνει  τις ανατιμήσεις των τροφίμων!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: