ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Βελόπουλος- Λατινοπούλου με γέφυρες στον Σαλμά

INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ

Γέφυρες στον τέως βουλευτή της ΝΔ Μάριο Σαλμά έριξαν ο Κυριάκος Βελόπουλος και η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ενώ ο Νικλήτας Κακλαμάνης διαφωνεί με την διαγραφή Σαλμά και επισείει μτο ενδεχόμενο σε άλλη ερώτηση να  «δούνε ότι δεν θα είναι μόνο οι ίδιοι 10 αλλά μπορεί να είναι διαφορετικοί 10 βουλευτές, τότε τι θα πουν ότι και αυτοί είναι πικραμένοι;» που δεν έγιναν υπουργοί.

Μετά τις ανακοινώσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΝΔ και την ανκοίνωση της Γραμμ. Συρεγγέλα ότι τον διέγραψε και από μέλος της ΝΔ και την διαγραφή του Μάριου Σαλμά, από την Κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά και τις δηλώσεις του με την ηρωική έξοδό του και την επερώτηση στον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, για τη στεγαστική κρίση και τα «κόκκινα» δάνεια,  πήραν το μέρος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ''χτυπώντας'' τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι Βελλόπουλος κια Λατινοπούλου.   

Ιδιαίτερα  η Αφ. Λατινοπούλου ανέφερεια ότι «τελικά στη ΝΔ του Μητσοτάκη διαγράφεσαι μόνο αν λες αλήθειες. Ή μήπως δεν είναι αλήθεια ότι έγιναν φωτογραφικοί διαγωνισμοί στα κυλικεία νοσοκομείων ακι οι αυξήσεις σε 800 φάρμακα ανέβασαν τον πληθωρισμό; Αντί να διαγράφουν για να εκφοβίσουν βουλευτές, καλύτερα να δώσουν απαντήσεις» κατέληξε.

Και το ερώτημα παραμένει για το  ποια είναι τα σχέδια του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Υπενθυμίζεται ότι αιχμές προς όσους αμφισβητούν τις προθέσεις των 11 «γαλάζιων» που υπέγραψαν την ερώτηση προς τον ΥΠΟΙΚ άφησε και ο Νικητας Κακλαμάνης αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Εγώ είμαι χορτάτος από αξιώματα, δεν κυνηγάω αξιώματα αυτά λέγονται όταν λείπει η ουσιαστική επιχειρηματολογία γιατί αυτοί που είπαν αυτό σταμάτησαν εκεί “είναι παραπονούμενοι γιατί δεν έγιναν υπουργοί” όταν όμως στην επόμενη ερώτηση, όποτε αυτή κατατεθεί δεν ξέρω με ποιο αντικείμενο, δούνε ότι δεν θα είναι μόνο οι ίδιοι 10 αλλά μπορεί να είναι διαφορετικοί 10 βουλευτές, τότε τι θα πουν ότι και αυτοί είναι πικραμένοι;».


Δεν υπάρχουν σχόλια: