ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Παρών ο Στ. Κασσελάκης, αποχωρεί η Όλγα Γεροβασίλη!

Ο Στέφανος Κασσελάκης

Την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά τη μομφή σε βάρος του έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

«Ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδεύοντας την ανάρτηση με το hashtag #Ειμαι_εδω, ενώ δημοσιεύει και σχετική αφίσα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", του Γιώργου Παπαδάκη, η Όλγα Γεροβασίλη γνωστοποίησε σήμερα  πως η απόφασή της είναι να μην μετέχει στην εκλογική κούρσα, ενώ τόνισε πως "ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κύριο Κασσελάκη".

Ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μεγάλη ανοχή στον Στέφανο Κασσελάκη. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να μην κερδίσει ξανά, θα συστρατευθώ για αυτόν τον σκοπό. Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι παραπάνω από ένας, αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι ένας", πρόσθεσε, αλλά πάντως η ίδια ξεκαθέρισε πως δεν θα ακουμπήσει την... καυτή πατάτα!. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: