ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Εφιάλτης-προειδοποίηση Αχτσιόγλου για το Ασφαλιστικό

Κ. Ζαχαριάδης: Υπονόμευση του κοινωνικού κράτους από τη ΝΔ

«Με επικοινωνιακό θόρυβο η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρεί να θολώσει την πραγματικότητα και καλλιεργεί ψευδείς προσδοκίες σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους» τονίζει η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου.


Από θέση ευθύνης και προς ενημέρωση των πολιτών η Έ. Αχτσιόγλου επαναλαμβάνει:

«Για τις συντάξεις:
Mε το νέο ασφαλιστικό, τα χρήματα που θα δοθούν για τις συντάξεις το 2020 είναι λιγότερα από αυτά που δόθηκαν το 2019. Μέρος αυτού του μικρότερου ποσού θα δοθεί επιλεκτικά σε αυξήσεις για λίγους των ανώτερων κλιμακίων, αλλά όχι στις χαμηλές συντάξεις. Η 13η σύνταξη καταργείται αφαιρώντας εισόδημα ίσο με μία σύνταξη το χρόνο για τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Για τις εισφορές:
Με το νέο ασφαλιστικό, το 90% τον ελευθέρων επαγγελματιών θα πληρώνει εισφορές αυξημένες κατά 20%. Συγχρόνως θεσμοθετείται ένα απολύτως άδικο σύστημα κλάσεων όπου ένας επαγγελματίας με εισόδημα 7.000 ευρώ το χρόνο θα πληρώνει τα ίδια με έναν που έχει 70.000 ευρώ το χρόνο».

Κ. Ζαχαριάδης: Υπονόμευση του κοινωνικού κράτους από τη ΝΔ 

Για υπονόμευση του κοινωνικού κράτους από τη ΝΔ, η οποία ξηλώνει κοινωνικές κατακτήσεις (στην Εργασία, στην Υγεία κ.ά.) και ουσιαστικά εφαρμόζει την πολιτική της έκανε λόγο μιλώντας Στο Κόκκινο 105,5 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών που έχουν επιφορτιστεί με το βάρος της προσφυγικής κρίσης εξηγώντας ποιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης για τη διαχείριση αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος.

Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για το σκληρό, σφικτό, αυστηρό, κομματικό και πελατειακό κράτος και προσπαθούν ουσιαστικά να απομυζήσουν «ό,τι εμείς μπορέσαμε να συμμαζέψουμε και να βάλουμε σε τάξη».

Ο βουλευτής αναφέρθηκε στην παθογένεια που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία «στον πάτο», στα δωράκια και τα ρουσφετάκια (αυξήσεις στους μετακλητούς), στις πρωτοχρονιάτικες πίτες που στοιχίζουν 12.000 ευρώ (ΥΠΑΑΤ και Περιφέρεια Αττικής) στην πανάκριβη επίπλωση του γραφείου του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη αξίας 20.000 ευρώ και σε άλλα έξοδα που συνθέτουν τη συνολική εικόνα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ:


Δεν υπάρχουν σχόλια: