ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Ο Παπαγγελόπουλος μηνύει τη Ράικου, για τις διαρροές


 «Προ ετών είχε πλημμυρίσει το σπίτι μας και δεν βρέθηκαν» τα έγγραφα ισχυρίστηκε η πρ. εισαγγελέας διαφθοράς!


Ο Δημήτρης Τσοβόλας και η Λύδια Τσοβόλα, συνήγοροι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν απαράδεκτες και παράνομες τις διαρροές αποσπασμάτων από την κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Ράικου και δηλώνουν ότι θα ασκήσουν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία κατά της Ελ. Ράικου και κατά παντός άλλου συμμέτοχου.

Παράλληλα αναφέρουν, ότι «οι επιλεκτικές διαρροές καταθέσεων μαρτύρων, πέραν του ότι είναι απαράδεκτες και παράνομες, επιβεβαιώνουν την αρχική μας θέση ότι είναι σαφώς πολιτική η δίωξη του Δημητρίου Παπαγγελόπουλου».

Ράικου: «Προ ετών είχε πλημμυρίσει το σπίτι μας και δεν βρέθηκαν» τα έγγραφα

Πλημμύρισε το σπίτι της Ράικου και χάθηκε η μελέτη που είχε κάνει ο σύζυγός της για τη Novartis! Η μελέτη παραμένει άφαντη παρά το ότι την ζήτησε η Προκαταρκτική Επιτροπή από την Ελένη Ράικου. Η μάρτυρας ισχυρίστηκε χθες ότι «αναζήτησα τα αρχεία, δυστυχώς όμως προ ετών είχε πλημυρίσει το σπίτι μας και δεν βρέθηκαν»!

Υπενθυμίζεται ότι ο σύζυγος της Ελ. Ράικου εμφανίζεται να έχει λάβει δύο εμβάσματα από τη Novartis και ένα τρίτο από άλλη φαρμακευτική εταιρεία. Η μάρτυρας αναγνωρίζει μόνο ένα έμβασμα της Novartis και υποστηρίζει ότι δόθηκε ως αμοιβή για μελέτη που εκπόνησε ο σύζυγός της. Όμως και αυτή η μελέτη δεν κατατέθηκε στην Επιτροπή…

Υπογραμμίζεται ότι η Ελ. Ράικου έδωσε τη συγκατάθεσή της για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον Δ. Παπαγγελόπουλο - κάτι που ήδη το έχει ζητήσει ο πρ. αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης. «Φυσικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα», φέρεται να απάντησε στη σχετική ερώτηση. Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος για να συνεχιστούν οι εργασίες της Επιτροπής. Υπενθυμίζεται ότι μέλη της πλειοψηφίας ισχυρίζονταν πως με τις έως τώρα καταθέσεις της η Ελ. Ράικου έχει «χτίσει» το κατηγορητήριο κατά του Δ. Παπαγγελόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: