ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Μαντάς: Να οριοθετηθούν οι σχέσεις μας με τους ΑΝΕΛ


Είναι σημαντική πραγματικότητα με ποιοτική διαφορά καθώς πράγματι έχουμε εξέλθει από τα μνημόνια και γινόμαστε σιγά – σιγά μια κανονική χώρα σημείωσε μιλώντας Στο Κόκκινο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις σχ΄ςσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛΛ.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία που γίνεται για τις εκλογές και στις ελλείψεις ειδικά στην επαρχία καθώς και στη δυσκολία της επικοινωνίας ανάμεσα στο κόμμα και την κυβέρνηση ειδικά στην περιφέρεια. Ενώ συζητήθηκαν τα ζητήματα της επόμενης μέρας και της υλοποίησης των εξαγγελιών του πρωθυπουργού.

Ο κ. Μαντάς δεν παράλειψε να τονίσει ότι οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στην επίσημη αποστολή της κυβέρνησης «δημιουργούν προβληματισμό», «αυτό είναι προβληματικό και πρέπει να διορθωθεί». Ενώ εξήγησε ότι πέραν αυτού στα κεντρικά ζητήματα δεν είπε κάτι καινούργιο ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας και οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εξωτερική πολιτική της χώρας είναι ξεκάθαρες.

Σημείωσε δε ότι η θεσμική οριοθέτηση όλων και του κ. Καμμένου είναι αναγκαία για τη λειτουργία μιας κυβέρνησης συνεργασίας. Εντούτοις δεν διακρίνει κάποια σοβαρή κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: