ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Τα χώματα στη Χρύσω Ευρυτανίας φυλάσσουν τη σορό του

Στη γενέτειρά του το χωριό Χρύσω Ευρυτανίας, ετάφη σήμερα στις 1 μμ,  ο καπετάν Ερμής (Βασ. Πριόβολος), που έφυγε την περασμένη Τρίτη 10 Απριλίου πλήρης ημερών σε ηλικία 100 ετών. Προηγήθηκε η κηδεία της σορού του που έγινε χθες στον ΙΝ Αγ. Αντωνίου στα Πατήσια με τη συμμετοχή πλήθους πολιτικών προσωπικοτήτων και απλών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης. 


Στην ταφή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντως, όπως επίσης ο δήμαρχος Αγγράφων, οι αντιδήμαρχοι, οι πρώην δήμαρχοι Δομνίστας, Ποταμιάς, πρώην Αγγράφων, ο σημερινός αντιδήμαρχος Καρπενησίου, ο πρόεδρος της ΠΟΑΕΑ κ.α.

Στην κηδεία χθες παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, ο Μανώλης Γλέζος, η Φώφη Γεννηματά και άλλα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, φορείς και σύλλογοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: