ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ψήφισμα καταδίκης κατά της ΧΑ από το Δήμο Πατρέων




Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης έθεσε προς ψήφιση, εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, ψήφισμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής, για τη νέα επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού φοιτητή από ομάδα κρούσης της οργάνωσης  στην Αθήνα.

Το ψήφισμα, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Σώμα.

         
Στο ψήφισμα συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας καταδικάζει την νέα επίθεση και τον άγριο ξυλοδαρμό νεαρού φοιτητή από ομάδα κρούσης της «Χρυσής Αυγής» στην Αθήνα.

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ο εγκληματικός χαρακτήρας της «Χρυσής Αυγής» που προκύπτει από τη ναζιστική – ρατσιστική ιδεολογία της.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας θα συνεχίσει να μην διευκολύνει με κανέναν τρόπο τη  δράση της «Χρυσής Αυγής» για να προπαγανδίζουν τις φασιστικές τους αντιλήψεις και να στάζουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Θα συνεχίζουμε να στεκόμαστε στο πλευρό του λαού μας, να στηρίζουμε τον αγώνα για τις σύγχρονες ανάγκες του».

Συλλυπητήρια από την Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Πατρέων

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, εκφράζει τη λύπη της για το συνάδελφό της Γιώργο Πιρπιρή, εργαζόμενο στο ΠΓΝΠ, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η Πρόεδρος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Συνέντευξη Κ. Πελετίδη αύριο στο δημαρχείο Πατρέων

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα παραχωρήσει αύριο Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 12 τα μεσημέρι, στο Δημαρχείο, συνέντευξη Τύπου με θέμα τις διήμερες, 7 και 8 Απριλίου, εκδηλώσεις στο Νότιο Πάρκο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: