ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Βουλή: Στο Πειθαρχικό ο τραμπούκος Χρυσαβγίτης

Στο πειθαρχικό συμβούλιο των υπαλλήλων της Βουλής, μετά από απόφαση του προέδρου της Βουλής, Ν. Βούτση, παραπέμφθηκε ο τραμπούκος χρυσαυγίτης Χρ. Ζέρβας στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή.

Ο τραμπούκος Χρ. Ζέρβας είναι μετακλητός υπάλληλος του αρχηγού της ΧΑ, Ν. Μιχαλολιάκου, και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία κι επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Παραπέμπεται στο πειθαρχικό συμβούλιο των υπαλλήλων της Βουλής ώστε να διερευνηθεί αν έχει επιδείξει ανάρμοστη για υπάλληλο συμπεριφορά εκτός υπηρεσίας, πειθαρχικό παράπτωμα που μπορεί να επισύρει την πειθαρχική ποινή της οριστικής παύσης του χρυσαυγίτη μετακλητού υπαλλήλου. Κάτι που αναμένεται να συμβεί.

Δημοσίευση σχολίου