ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Διαμαρτυρία, για να μην ισχύσει για μας βρε παπαδιά!



 Και ο Κ. Πελετίδης συμπαρατάσσεται σε επίπεδο ΚΕΔΕ, με τον... χρυσοποίκιλτο  Πατούλη!

Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ που πραγματοποιείται σήμερα,  Δευτέρα 3 Απριλίου στην Αθήνα, με θέμα τις αλλαγές που προωθεί στον «Καλλικράτη» η κυβέρνηση, θα συμμετέχουν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.


Μετά τη Συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών, καθ' ότι τα κυριαρχικά δικαιώματα στη διατήρηση του δημοτικού πόστου της δημαρχίας είναι απαράγραπτα και εσαεί. Ιδιαίτερα για τους γνωρίζοντες από τα ιδιαίτερα και άβατα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Βέβαια υπάρχει ένα μικρό εμπόδιο, που έχει να κάνει με την ισχύ του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής, που βάζει φραγμό στην εκβιαστική λογική του... αείμνηστου Καλλικρατικού, που επινόησε ο απελθόν υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ραγκούσης.

Και κυρίως αναφερόμενοι στον δήμαρχο Πελετίδη, του οποίου ο πολιτικός χώρος προέλευσής του... σκιζόταν κάποτε υπέρ της απλής αναλογικής, του δικαιότερου συστήματος για την έκφραση ακόμη και των μικρότερων μειοψηφιών, χωρίς να υπάρχει αδυναμία διοίκησης, αφού αυτή θα επιτυγχάνεται στη βάση της αναγκαίας συνεννόησης των πολιτικών  ή δημοτικών δυνάμεων!

Διότι για τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Αμαρουσίου, κ. Πατούλη, δεν τίθεται θέμα, καθώς είναι δεδηλωμένο τέκνο του... λίκνου της ακραίας Δεξιάς, των ενδιαιτημάτων και των χρυσοποίκιλτων χώρων, όπου επωάζεται η συντήρηση και η... φορμόλη του  απελθόντος πολιτικού χώρου του.

Αλλά αυτά δεν ίσχυαν τότε, που η δημοτική αρχή δεν είχε περάσει στα χέρια του ΚΚΕ; Τώρα τι άλλαξε και όλο και πιο συχνά γινόμαστε θεατές της ανοίκειας συνέυρεσης;

Ή όπως λέει η παροιμία: Όχι για μας βρε παπαδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: